Szerintem bunkóság ilyet mondani?
Édesanyám hosszú betegség után öngyilkos lett nemrég. Elég sokként ért engem. Volt egy 12 éve fizetett életbiztosítása. Munkahelyen szkenneltem be a papírokat, mire egyik kollegám rákérdezett, nem gondoltam semmi mögötteset, mondtam hogy az életbiztosításhoz szkennelek. Erre kifakadt, hogy úristen, öngyilkossag után is jár? Ez mekkora gáz meg szégyen, hogy az ilyet jutalmazzák..
Hát köpni nyelni nem tudtam. Jutalmazzák? Kit? Aki elhunyt?? Amúgy is ez egy sokáig fizetett biztosítás volt, nem egy szeretetcsomag ajándékba.
Csak szerintem full bunkóság ilyet beszólni? Azóta alig beszélek vele...
Magyarok vagyunk: amióta Viktorta a csorda vezetője, ez a nyegle, flegma stílus a menő a zemberek körében. A zemberek meg nem szólnak semmit sem érte.
Jól teszed, hogy alig beszélsz azzal a majommal.
Részvétem.
Én ezért nem használok soha munkahelyi gépeket akár egyetemi, akár magánéleti dokumentumok nyomtatására-feldolgozására.
Emlékszek, mikor el kellett kéretőznöm a főnökömtől a nagymamám temetésére. Nagyon megrázott a halála (nem is maga az, hogy meghalt, hanem hogy a covid miatt nem engedtek be hozzá, nem tudtam elbúcsúzni - nem volt covidos), és mivel képtelen vagyok lereagálni a rossz híreket, vagy bőgök, vagy mosolygok, úgy döntöttem, hogy nem fogok bőgni, ezt félreérthette a főnököm, és iszonyat prosztó vicceket engedett meg magának, hogy hogy örülök, hogy elment az öreglány, meg biztos jó az örökség.
Másik, még élő nagymamám kórházban ápolják jelenleg, inkább már el sem mondtam benn senkinek, megoldom cserékkel a heti látogatást. Nincs szükségem erre.
Igen, bunkó volt a munkatársad. Még ha őszintén érdeklődött, akkor sem kérdezünk meg ilyesmit attól, aki épp elgyászolja az anyját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!