Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm mitől változót meg?

A főnököm mitől változót meg?

Figyelt kérdés

Pár éve dolgozok a cégnél, elején elég szimpatikus volt, majd valami miat úgy éreztem nem kedvel.

Mássnak mosolygóva köszönt nekem szájhúzva.

(Utána kiderült hogy egy ősrégi kolléga alámvágot nála)

Pár hete betegen mentem be mert nem lett volna aki elvégzi az adót feladatokat.

Azóta, rendesen köszön nekem, megdicsért. Kedvesen eltársalog velem ebéd szünetben.

Jól esik, csak fura.

2023. nov. 16. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Milyen változót?
2023. nov. 16. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Emberek vagyunk, így a főnökeink is azok. Nekik is lehetnek rossz napjaik vagy időszakaik. Sőt, még az is lehet, hogy te értelmeztél félre valamit és semmi feléd irányuló problémája nem volt. Én is éreztem már úgy volt munkahelyen, hogy valami baja van velem a főnöknek, de aztán megtudtam, hogy válnak a feleségével és el kell adnia a házat, ezért feszült. Nekik is van magánéletük, sőt, néha a cégben is vannak olyan problémák, amikről a beosztottak nem tudnak. Ugyanúgy, ahogy a beosztottaknak is vannak magánéleti problémáik.
2023. nov. 16. 17:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, de mindenki mással normális volt. Szerintem most talán tudatosult benne hogy nem feltétlenül kell hinni a régi motoros kolléganőknek.
2023. nov. 16. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor végülis minden jó, ha vége jó 😊

Ne agyalj annyit!

2023. nov. 16. 17:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Lételemem túl gondoloni mindent xd
2023. nov. 16. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Az marhára nem jó, ha mindent túlgondolsz. Megárthat.
2023. nov. 16. 18:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de képzeljétek ma megsimogatta a kezem, elég fura volt. Arrébb léptem és úgy tettem mintha semmi sem történt volna. Lehet akar valamit?
2023. nov. 17. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Bizonyára rájött, hogy hadilábon állsz a magyar helyesírással.
2023. nov. 18. 12:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönjük az észrevételt.
2023. nov. 22. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!