Miért változott meg szabadságom után mindenki?
3 hétre elmentem szabadságra, gyerek miatt, előtte mindenki beszédes volt velem meg aranyosak.
Még mondták is hogy jó pihit.
Most meg visszajöttem szabiról, olyan mintha levegőnek néznének-
Nem is kérdezték meg hogy mizu, milyen volt a szabi?
Az akitől én megkérdeztem, tőlem nem kérdezte meg. Most láttam meg hogy mekkora balek voltam akkor.
Nyugodt lehetsz, egy nagyobb munkahelyen megosztóbb is a társaság, mint ott ahol 1 műszak 7 férfiból áll mondjuk, vagy 5 varrónőből.
A gazdasági kilátástalanság frusztráltság rányomja az emberi kapcsolatokra is a bélyegét.
Én húgomról tudom hogy nem könnyű gyerekkel, és mindig előre kell gondolkodni hogy ne legyen töketlenkedés.
Ne foglalkozz ezzel ennyire, a pénzedért vagy ott és nem a kapcsolatok építése miatt.
Én úgy megyek be férfiként dolgozni hogy cigányokkal nem is fogok kezet, olyanokkal viszont igen akikben látok valamit, ami miatt érdemes szólnom hozzájuk, nekem ebből nincs problémám, mert olyan is a kiállásom.
Nálunk is van ilyen csaj, sőt, még a nagyfőnök is akár, aki elmegy 2-3 hét szabira. Mindent mindenkinek helyette kell megcsinálni, majd vissza jön, és egész nap csak bámészkodik, kávézik, csacsog, várja, hogy a nyaralásáról beszéljünk. Be se áll a pofájuk ilyenkor, annak ellenére, hogy mi abban a 2 hétben plusz egy ember munkájával xoptunk. Most például ez a karácsonyi időszak volt nagyon nagy szívás, eleve a saját munkáinkkal hetes csúszászban voltunk.
Hah, igen, fárasztó és k*rva idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!