Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért változott meg szabadságo...

Miért változott meg szabadságom után mindenki?

Figyelt kérdés

3 hétre elmentem szabadságra, gyerek miatt, előtte mindenki beszédes volt velem meg aranyosak.

Még mondták is hogy jó pihit.

Most meg visszajöttem szabiról, olyan mintha levegőnek néznének-

Nem is kérdezték meg hogy mizu, milyen volt a szabi?

Az akitől én megkérdeztem, tőlem nem kérdezte meg. Most láttam meg hogy mekkora balek voltam akkor.

2023. jan. 9. 18:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Az már régen rossz ha 9.én valaki már örül annak ha létezik.

A legérzékenyebb időszak alatt miért húz el valaki már 21.én mert neki sütni főzni kell? Az egyedülálló 30 éves meg 23.án reggel megy haza. Ezekkel kéne foglalkozni és nem lenne cirkusz belőle, álljon le szaros munka kollektíven, és majd január 2.án lehet folytatni.

2023. jan. 9. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan éreztem én is. 3 hétre elutaztam, majd miután hazajöttem, kb mindenkiről azt gondoltam, hogy baja van velem (munkatársak, családtagok, barátok), 1-2 hétig nem találtam a helyem.

Arra jutottam, hogy nem a többi ember változott meg, hanem én magam; arra a három hétre teljesen kiszakadtam a hétköznapokból, időbe telt visszarázódni.

2023. jan. 9. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem manapság már rohadtul nem szabad kvázi "jóban lenni" a kollégákkal. A kötelező minimum bőven elég.

2 emberrel kell jóban lenni azért: a főnök ( közvetlen ) és 1 kolléga akivel azért lehet kicsit "lazulni". De a többit le kell tojni magasról.

Mindenki gyanakvó, mindenki fúrja a másikat, közben mindenki alkalmazott mindenkinek taposni kell lefele és nyalni felfele. Velem is ez van hogy a főnököm most kimért lett de beletojok, mi a legrosszabb ami történhet? Kirúg, keresek másik helyet ők meg szophatnak a betanítással.

Munkahelyen a pénzért vagy, aki mást mond az hülye.

2023. jan. 11. 07:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ezért nem nagyon barátkozok munkahelyen meg teregetek ki mindent a magánéletemről és nem kötök barátságokat mert úgy is ez lesz a vége hogy ha egy időre eltűnök akkor úgy elfelejtenek mint a sicc.

Én 2 éve 3 hónapig voltam táppénzen egy komoly sérülés miatt. A táppénzem alatt csak azzal a kollégámmal tartottam a kapcsolatot meg beszéltem vele aki itt lakik a környékemen. Illetve a közvetlen felettesemmel beszéltem időnként hogy mi van velem, mi változott, illetve amikor be kellett küldenem a táppénzes papírt akkor Ő jött el érte munkából hazafelé mert útba estem neki és ennyi.

Amikor rendbe jöttem és az orvosok háziorvosom, céges üzemorvos engedélyezte hogy felvehessem a munkát akkor mentem szépen vissza és a kollégáim csak köszöntek lazán, 1-2 megkérdezte hogy vagyok stb... de a többi le sem szarta a fejemet. Aztán pár nap után amikor megszokták hogy újra ott vagyok akkor már minden jó volt.

Előző munkahelyemen amikor leszámoltam akkor úgy mentem el hogy az összes régi kollégám akivel jóba voltunk mondták hogy hú tartsuk a kapcsolatot meg minden. Ez a dolog tartott 1 hónapig, utána már leszarták mi van velem, ha én írtam leráztak, ha Ők írtak rám akkor beszéltünk pár mondatot és ennyi, de az is egy semmilyen beszélgetés volt. Ha valakivel összefutottam valahol inkább bevágta hogy "bocs sietek" és ennyi.

2023. nov. 16. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!