Benzinkutakon nők is szoktak dolgozni, vagy csak férfiak?🤔😂
Figyelt kérdés
Női benzinkutast aligha láttam még.2023. nov. 16. 12:44
1/10 anonim válasza:
Akkor menj Szigetszentmiklósra az OMV kútra, vagy a Csepeli behajtón az ORLENhez. Helyes csajok vannak, kedvesek.
2/10 anonim válasza:
Éjszakára férfiakat osztanak be, nappal vannak nők is.
3/10 anonim válasza:
A kút mellett szinte csak férfiakkal találkoztam, a shopban viszont (ahol fizetni kell) a dolgozók 80%-a nő.
4/10 anonim válasza:
Vegyesen dolgoznak nők illetve férfiak egyaránt.
5/10 anonim válasza:
Borsod megyében lakom, és van női is férfi dolgozó is.De már bejártam az országot és minden benzinkúton ahova csak betértem volt férfi és női dolgozó is.Nemtudom te hol élsz🤷♀️
6/10 anonim válasza:
Anyukám is ott dolgozik, több, mint 20 éve. Ezalatt a munkatársai többsége nő volt, jelenleg felesben vannak, műszakonként 1 ember
7/10 anonim válasza:
Nálunk csak nő van....
Egyszer gyerekkoromban pont karácsonykor kellett tankolni, én meg megláttam a kassza mellett egy cuki plüsst. Anya nem akarta megvenni de a benzinkutas néni odaadta :3
9/10 anonim válasza:
Pedig sok nő dolgozik benzinkúton. Úgy szemlátomásra minden 3-ból 1 benzinkutas nő.
10/10 anonim válasza:
Hogyne lenne! Akárhányszor a kútra megyek, látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!