Lassan lejár a próba időm, de állítólag nem vagyok
szimpatikus a csoportvezetőnek !
Vélemyény?
Figyelt kérdés
Semmi rosszat nem tettem , de még sem csipáz engem!
Munkám el végzem,és lassú se vagyok!
Ezzel fel mondhatnak ?
Vagy menjek oda hozzá és puhatolózzam ki miért is…….
2023. nov. 14. 16:19
1/9 anonim válasza:
Ha a semmiért vagy nemi unszimpatikus, akkor felesleges vele foglalkozni. A próbaidő alatt bármikor kirúghatnak nyilván, de h jól végzed a dolgod nem annyira szokás az ilyen. Rohadt nagy munkaerő hiány van. Elég nagy luxus csak azért nem alkalmazni valakit, mert a csoportvezető (aki egy hatodik senki általában a cégeknél) nem csipázza.
2023. nov. 14. 16:21
2/9 anonim válasza:
Ki állítja? Ne csinálj semmit, majd meglátod.
2023. nov. 14. 16:30
3/9 anonim válasza:
Nem kell indokolni semmikor elküldenek bárkit, nem kémkednék sem helyezkednék ...
2023. nov. 14. 17:02
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy valamelyik rokona vagy ismerőse munkát keres, és ezt azután tudta csak meg, hogy te elkezdtél ott dolgozni. És most próbál kitúrni, hogy felvetethesse a helyedre. De konkrétan miket hallottál?
2023. nov. 14. 17:04
5/9 anonim válasza:
Szóval egy pletyka alapján felakarsz mondani előre?
Ha nem vagy elég jó, akkor kirúgnak próbaidő végén. Minek mondanál fel, ha szerinted te jól végzed a munkádat?
2023. nov. 15. 07:50
6/9 anonim válasza:
Aki nem hasznost nyomott a 4-esemre, megindokolhatná. Talán nem egy reális eshetőség, amit leírtam?
A másik, ami eszembe jut, kérdező, hogy a munkakörben, ahol dolgozol, esetleg direktbe havonta cserélgetik az embereket, a próbaidő végén mindig elküldik az aktuális személyt. Mert mondjuk a cég valami támogatást kap a próbaidősökre vagy ilyesmi. Személyesen is tapasztaltam már ilyet.
2023. nov. 15. 08:42
7/9 anonim válasza:
5: Hol írja, hogy fel akar mondani? 🤔
2023. nov. 15. 08:43
8/9 A kérdező kommentje:
Ma tisztáztuk a dolgokat !
Csoportvezető szerint , nincs semmi gond!csak lehet nem egy az érdeklődési körünk !
Azért érzem azt amit érzek!
Csak nem tiszta miért mondhatta a kolléga nő az elkenkezőt !
Ki hazudik ☺️
2023. nov. 15. 17:41
9/9 anonim válasza:
Senki sem hazudik. A nem csipáz azt is jelentheti, hogy nem kedvel, nem érdekled. Elvileg a csopvez legfőbb prioritása, hogy a munka el legyen végezve. Ha ehhez szükség van rád, akkor maradsz, ha nem, akkor nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!