Munkáltatónak van köze ahhoz ha mi kollégák egymásról pletykálunk? Vagy pletykálkodunk?
Ha a munka rovására megy, akkor van köze hozzá.
Ha a munka/légkör/színvonal rovására megy, akkor igen. (áskálódás, másik fúrása a háta mögött stb)
Mellesleg nekem is csak negatív esetek, valótlan tényekkel másokat lejáratni próbáló, rosszindulatú emberek jutnak eszembe, ha munkahelyi pletykálkodásról hallok.
Ruhellem a pleatykalkodast, foleg munkahelyen. Hogy qrvara nincs jobb dolgotok...
Miert nem inkabb epito dolgokrol, sajat tervekrol, celokrol beszelgettek? Ja, h egymasrol ugatni egyszerubb.
Van bizony, mert a légkört megrontja, márpedig ha utálják egymást a dolgozók és olyan a munka, hogy együtt kell működniük (a legtöbb munka többé-kevésbé ilyen), akkor ez visszahat termelékenységre is.
Én spec. a főnök helyében biztos kihagynám a prémiumból, fizetésemelésből azt, aki pletykál. És el is mondanám neki, hogy emiatt. Ha ebből sem tanul, akkor amint lesz rá egy jogilag támadhatatlan alkalom, kirúgnám.
A pletykageneráló, valótlan tényeket terjesztő illetőket kellene végleg leállítani vagy ha ez nem lehetséges, kirúgni.
Van olyan eset is, amikor a főnök titkárnője a besúgó és amit ő mond, az a főnök szempontjából "maximálisan hiteles, megkérdőjelezhetetlen, hiszen jó viszonyban vannak, mindig együtt vannak, neki hisz."
"Én spec. a főnök helyében biztos kihagynám a prémiumból, fizetésemelésből azt, "
Hahhahahahhahahahahhaahahhahahahahah!!!!!prémium? fizetésemelés??? hahhahahahahahhahahahhaha!!! na és ahol ezek egyike sincs, ott mit veszel el madár?
emberek!! pletyka ott NINCS ahol 1 db ember van. Ahol 2 van ott már van pletyka.... ennyi.
Aki nem akar pletykát menjen el mezőőrnek (én voltam halőr... )....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!