Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A sokadik kérdést olvasom...

A sokadik kérdést olvasom arról, hogy otthagyjam-e a munkahelyemet. Miért?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés szól így: jó a munkahelyem, jó fizetés, jó munka, de nem beszélgetnek velem eleget a munkatársaim. Váltsak?

Mikor értik meg az emberek (főleg a nők), hogy a munkahely nem arra van, hogy te ott jót beszélgess. Neked ott a munkádat kell elvégezni, nem trécselni, fészbukozni, cicás videókat nézni, vécén gubbasztani. S sokan nem értik, miért tart az ország termelékenységben, életszínvonalban itt. Ezért. Nyugaton ha bemégy dolgozni, ott dolgozni kell a pénzért. Amíg ilyen a munkához hozzáállás (gyűlölöm a főnököt, nekem ne mondják meg mit csináljak, csúnyán nézett rám a portás, stb.) addig nem lesz előrelépes.

2023. nov. 12. 11:38
1 2
 11/13 talpalos ***** válasza:

#5-ös

Pontosan. Semmit nem fejlődött a magyar. Még mindig beéri 300-al, csak ne kelljen kiszállni a langyos vízből.

2023. nov. 13. 20:33
 12/13 Katona Dius ***** válasza:
Én nőként (bármi köze is van a nemnek a dolgozhoz) utálok trécselni munkahelyen. Ha vége a melónak, felőlem dumálhatunk. Munkában viszont csak a munkával kapcsolatban. Én most fogok átmenni másik munkahelyre, mert amit a jelenlegi helyen kapok bér, az már viccnek is rossz. Nem gondoltam túl. Már pár hónapja nézelődök, most találtam egyet, ahol megfelelő a bér és nincs is messze. Beadtam az önéletrajzomat, elbeszélgetés, stb. felvesznek. Nem tudom, mit kell ezen agyalni. Nem szórakozni járunk dolgozni, hanem pénzért.
2023. nov. 14. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Volt kiváló munkahelyem.

Aztán átszervezték, fideszes vezetés lett, lettek fideszes kollégák is.

Hazudoztak, sz.rt kevertek, munkát kerültek, loptak, (a vezetők épp úgy, mint a dolgozók) nem egyszer gyanúba kevertek engem is, köszönöm én leléptem, Magyarországon nem fogok dolgozni, ez 100%.

2023. nov. 15. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!