A1 -es kiküldetés Németországba?
Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérni.
Kaptam egy nagyon jó lehetőséget Németországban, Autófényezőként. Viszont A1-es kiküldetéssel lenne, és gondom van a tb-vel.
Mármint olyan gond, hogy sokáig nem fizettem, összegyűlt egy kisebb összeg tartozás, amit már elkezdtem havonta visszafizetni a megadott dátumokon. Lehetséges kimenni így? Valószínűsítem, hogy még nem fizettem vissza annyit, hogy újra aktív legyen a tb kártyám. Így teljesen lemondhatok a dologról, vagy van valami megoldás? (Nyilván a megoldás ha azonnal visszafizetem az egészet, de anyagi okok miatt ez sajnos még nem megoldható)
Pedig ez alap dolog, hogy kifizesd.
Aki annyira alja, hogy ez sem megy neki azt nem látják szívesen.
4# azért megnézném a képedet, amikor 2 gyereket kell etetned, nincs munkád mert sehova, értsd SEHOVA nem vesznek fel hónapokig, feléled a tartalékodat, egészséges emberként a tájára se mész a magyar eü ellátásnak, de fizesd azt a szart, mert az alkoholista gci mocskokokat minden héten elviszi a mentő ingyen és bérmentve.
Na akkor megnéznép a pofádat, hogy eszel, vagy fizeted az eüt.?
Kérdező, menj ki így dolgozni, ott úgyis kapsz e card számot, ott senki nem tudja és nem ellenőrzi hogy neked itt tartozásod van.
Viszont amint kapsz fizut, egybe kifizeted a tartozást, visszakaocsolnak zöldre, utána ki kell jelentened magad onnan. Elméletileg bejelentéstől 15 napon belül ki kell jelentkezned innen.
6# de azért ganézza majd ki a retkes seggedet a kövi generáció, mert te lusta disznó voltál nevelni minimum egyet is. Az ilyenek mint te, egyedül fognak megdögleni és az állam tárt karokkal várja az utánuk maradt felhalmozott vagyont.
Csak gratulálni tudok neked kis magányos farkas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!