Miért lett ilyen velem?
Figyelt kérdés
2 éve dolgozom egy gyárban 1 éve jött hozzánk ő. (F29)
Mi össze barátkoztunk hónapokig flörtöltünk egymással van élettársa volt is. Ez a flörtölés abba maradt elhidegültünk egymástól volt h vitáztunk is de utánna mindig kereste a tekintetemet.. Most ott tartunk hogy bunkó velem és utálatos és nem értem miért,belém köt ellenőriz.. Ez mind rosszul esik,mi nem ilyen kapcsolatban voltunk... Hogy tudott így megváltozni és mi az oka? Mit csináljak?
2023. nov. 8. 06:27
1/10 anonim válasza:
A férfihiszti ilyen. Őnagyságát valamilyen módon megsértetted és így veri le rajtad, a nyílt, tisztességes kommunikáció helyett.
2/10 anonim válasza:
Én megvigasztallak, bébi. Szintén 29/F.
3/10 anonim válasza:
Mit csinálj? Kezd egyedülálló emberrel! Ne más kapcsolatát tedd tönkre! Ez eszedbe se jutott? Lehet ő is rájött erre, jobb esetben. Hogy a párja fontosabb ennél neki, meg nálad.
4/10 anonim válasza:
Nekem is az a tippem, hogy szereti a párját, és nem akar veled semmit se kezdeni. A bunkózást lehet egyfajta dühből teszi, de nem feltétlenül rád dühös, hanem akár magára, vagy az egész szitura, hogy ilyen megtörtént, miközben ott a párja, akit szeret.
5/10 anonim válasza:
pippantsd le, az majd helyrehozza a dolgokat
6/10 A kérdező kommentje:
Ő kezte velem a játékot..És én nem hiszem hogy a párja miatt lenne mert már egy ideje kerüljük egymást.
2023. nov. 8. 10:22
7/10 anonim válasza:
Attól még te is benne vagy ugyanúgy. Mindketten bűnösök vagytok. Az lenne a tisztességes, ha szakítana ilyen esetben a szerencsétlen harmadikkal, hogy az egy olyan párt találhasson, aki tiszteli annyira, hogy nem flörtölget a háta mögött. Neked meg erkölcsöt kéne tanulnod, és békén hagyni azt a fickót, ha ilyen látványosan nem kellesz neki már!
8/10 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik kedves utolsó hozzá szóló nem érted... Mi már régóta nem viszonyulunk úgy egymáshoz nem vagyok rá akaszkodva nem flörtölünk se semmi. Nem is ezzel kapcsolatban tettem fel kérdést csak megemlítettem hogy nem ilyen volt a viszonyunk.
2023. nov. 8. 11:11
9/10 anonim válasza:
Kekszeljetek, csak amiatt ideges mert otthon nem kapja meg.
10/10 Senior Séf válasza:
"Egy-két-há', ismertek engem
Küldjetek el, csak nekem ne kelljen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!