Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a munkahely közelsége...

Ha a munkahely közelsége miatt valasztottál egy munkát akkor mit mondasz ha?

Figyelt kérdés
Rákérdeznek miért ide jelentkeztél? Nekem az egyik legfőbb szempont ez, de azt tanácsolják kerüljük ezt a választ.
2023. nov. 7. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a többi szempont? Mondd azokat.

Én szintén a közelség miatt is választottam a jelenlegi helyemet, az interjún őszinte voltam, nem származott belőle hátrányom, örültek is, hogy közel lakom.

2023. nov. 7. 15:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb semmi.
2023. nov. 7. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez a munka erdekel
2023. nov. 7. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy teljesen elfogadható válasz, nincs mit szégyellni miatta. Az emberek nagy többsége biztos nem utazna napi több órát a melóba, minél közelebb van, annál jobb.

Amellett, hogy előnyösebb a munkahely megközelíthetősége, érdemes mást is kiemelni az interjún . :) Elsősorban a konkrét pozira gondolok (pl.szakmai előrelépés, fejlődés lehetősége, érdekes és komplex feladatkör stb bármi,ami miatt ezt a pozíciót megpályáztad) vagy a maga cég, hogy szimpatikus neked .

2023. nov. 7. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az igazat mondtam. Közelség miatt jelentkeztem, megmondtam, hogy 10km-re lakom simán be tudok jönni.
2023. nov. 7. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, letagadom, ha van más indok, azt veszem előre, ha nincs, kitalálok valamit.

7-ből 7 helyen véreztem el többek között emiatt, a 8-on csak annyit mondok hol lakok, aztán elég ha én örülök hogy itt van a szomszédban a cég.

Hiába ez lenne a logikus, a munkáltatók, leginkább az ott dolgozók nem ezt nézik, sőt, megúszós típusnak fognak tartani ha nem akarsz napi 1,5 órát zötykölődni a rohadt munka miatt.

Ők is ezt teszik, és ők ugyebár élmunkások, tehát aki nem így tesz, az munkakerülő.

A legutóbbi munkahelyem volt erre az egyik legjobb példa. Amikor azt hitték messziről járok be addig valami furcsa tisztelet, rácsodalkozás vett körül. Amint megtudták hogy valójában 5-10 perces távolságból, kivetettek maguk közül.

Az egyik team buildingen hosszasan taglalták azt a "sztorit", hogy valaki azért volt hajlandó jelentkezni a céghez, mert a közelben lakik, és látta az irodát.

Hát b*szki, én kb. minden álláskereső körömet úgy kezdem, hogy szétnézek, akár google maps-en, hogy mik a cégek a közelben. De jobb ezt titokban tartani.

2023. nov. 8. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Ja csak ha messze laksz akkor nagyobb a valoszinusege hogy elkésel
2023. nov. 8. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!