Szerintetek gàz ha ràirok a cégre ,hogy nincs e felvétel?
36 éve létszámcsökkentés okán elküldtek az addigi munkahelyemről. Óvodás, meg bölcsis gyerekeim voltak, a feleségem szüléisn, nem értem rá önéletrajzzal tökölődni. Biciklire ültem, gondoltam, ami cég az utamba esik, megkérdezem. Rögtön az elsőnél megálltam, gondoltam, akár udvarosnak is beállok, míg jobbat nem találok. A portás sajnálkozva tárta szét a karját; nem nem keresnek senkit, illetve ha lenne felsőfokú végzettségem, az egyik részleg művezetőt keres. Véletlenül volt diplomám, mindjárt le is hívta a jövendőbeli főnökömet. Szimpik voltunk egymásnak (később jó barátok lettünk), rögtön körbevezetett, és másnap reggel életem legjobb munkahelyén (volt egy pár) kezdtem dolgozni. Később nyugdíjba is onnan mentem.
Ilyenek a véletlenek. De persze ehhez én is kellettem. Vagyis a vakmerőségem. (Vagy pofátlanságom?)
Abszolút nem gáz! Veszíteni valód nincs, simán jó ötlet, küldj el nekik egy rendes önéletrajzot! Még ha esetleg most nincs is felvétel, lehet pont a HR-es ismer olyan emberkét, aki keres munkatársat, vagy később meg tudnak keresni,ha lesz üresedés!
Sok sikert, remélem sikerül, minden jót kívánok neked!!
Ne egy cégre írj rá, ha most munkanélküli vagy, az álláskeresés legyen a munkád, aminek ez az irkálás is a része a hirdetésekre való jelentkezéseken túl. A nagyszámok törvénye alapján sokkal nagyobb az esélyed, hogy hamarabb munkát találsz. Egy-egy jelentkezés csak arra jó, hogy megnyugtasd a lelkiismereted.
Ahogy korábban írtam, futószalagon írd a leveleket, ne várd meg a választ, "legrosszabb esetben" több pozitív visszajelzés is érkezik, és akkor választhatsz. Ez bizony nagyon borzasztó, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!