Szerintetek gàz ha ràirok a cégre ,hogy nincs e felvétel?
Áruház, üzlet, vendéglátó? Ha Bpest vagy dunántúli régió akkor biztos találsz munkát.
A többit kevésbé ismerem.
Ne legyél elkeseredve, az nem jó tanácsadó a szükségből keresés pedig rossz tanácsadó.
Több önbizalmat egy picit akkor mit szóljon egy 50 éves, hogy már nyugdijas és nem kell senkinek?
Picikét szedd össze magad, rendben? ird ide is ki, hogy mit keresel hátha itt is van valaki akinek a valakije keres hozzád hasonló „szakembert”. Én anno az albérlőimnek is kerestem munkát az egyiknek épp gondja akadt a kovid alatt, az éppen a lakásomat kifestő cégnél megkérdeztem, hogy nincs-e neki munka, aki adott is volna neki, szóval …sosem tudod hol mikor és kinek mondod el, hogy munkát keresel.
Rengeteg helyre küld el, de ne kétségbe esve keresd, hanem bizakodóan és nem görcsösen akard, amig még van miből enned és laknod addig nyugi..
Tehát az érzéseket a fejedből takaritsd ki, hogy miket gondolsz egy egy alkalomról, és helyezd bele helyette a pozitiv hozzá állást, de nem görcsösen !!!! azt a gondolatot dobd ki érted? nem a te gondolatod!
a kétség nem jó tanácsadó!
ird ki ide mit keresel és ird ki a face-re is akár a marketplacere bárhová milyen munkát, hogy milyen munkát keresel, aki elszánt és nem hagyja a kétséget beengedni az életébe az talál bármilyet hidd el :-) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!