Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki boltban dolgozik, mennyire...

Aki boltban dolgozik, mennyire ismeri a visszatérő vevőket?

Figyelt kérdés

Főleg egy élelmiszer boltban, ahol sok ember megfordul nap, mint nap, de sűrűn is járnak oda ugyanazok az emberek.

Ezeket az arcokat jegyzik a boltosok vagy mindig mindenki "új" számukra?

Vagy mitől függ, hogy valakit megjegyeznek mást meg nem?

2023. nov. 4. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, arcról megismerem őket, de ismerni nem ismerem őket, nem tudok semmit róluk és nem is szeretnék valamint én sem mondok el magamról semmit, még ha kérdezik sem.
2023. nov. 4. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

engem kifejezetten irritalt az ilyen.

en vasarlo vagyok, gyakran jarokugyanabba a ket boltba.

Az egyik ahol lakom a masik ahol dolgozom. Gyakran veszem kb ugyanazokat a dolgokat, ha epp valamit nem veszek van olyan elado aki beszol, na ma hianyzik a Hummus..nem izlik mar? vagy, marmegint egy csoki? ilyen szivesen nassolunk?

Szerintem ezt nagyon nem illik. en ilyenkor csak egy rövid mosolyt adok de nemis valaszolok.

2023. nov. 4. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
2es amit leírsz az bunkóság pl a kasszástól.:(
2023. nov. 4. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Idővel megjegyzem az "arcát" és hogy általában mit vesz, ha többnyire ugyanazt veszi. De ennyi, eszemben sincs bármit hozzáfűzni a vásárlásához. Ezenkívül még a valamiért nagyon kirívó "esetek" maradnak meg..
2023. nov. 4. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem bejön a kasszás fiú?
2023. nov. 5. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
2: na én ezeken kattogok vásárlóként... hogy mit gondolhat a kasszás, ha már megint ugyanazt veszem. Vagy ott csak üdítőt, mert a többit máshol... Pedig tudom, nem kellene, érdekeljen :D.
2023. nov. 14. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!