Amikor kitalálták, hogy mennyit és hogyan kell dolgozni, akkor biztosak voltak abban, hogy ez így jó?
Szerintem (persze ez csak saját vélemény) sokan a depressziójukat és a sivár életüket a munkára fogják, pedig valójában ez nem igaz.
Nem vagyok munka alkoholista, rettentően tudok élvezni egy 2-3 hetes szabadságot. Viszont az hogy fáradt vagy és nem érzed jól magad, annak semmi köze a munkához (feltéve, hogy nem mérgező munkahelyen dolgozol).
Azért vagy fáradt és rossz kedvű, mert semmi hobbid nincs, ahogy párkapcsolatod sem. Ha holnaptól nem kellene menned dolgozni fél évig, nem sok minden változna.
Ezt már csak azért is tudom, mert voltam én is így 3 évig, hogy állandóan szar kedv és fáradság, a munka volt az utolsó amire vágytam. Kijöttem ebből az állapotból (hát ez mondjuk melós, például el kellett járnom sportolni, tehát találnom kellett valamit, amit jól eső érzéssel csinálok), most is ugyanúgy örülök, ha letelik a munkaidő, de nem vagyok depressziós és rossz kedvű mert reggel fel kell kelnem és el kell mennem dolgozni.
Szerintem nem a munkához van ehhez köze.
3
Megmagyarázza, hogy nem a munkától vagy fáradt 🤣🤣🤣
A baj ott kezdődik, hogy annak, ako valóban dolgozik, nem csak az íróasztalnál tehénkedik, annak rohadtul nincs energiája társat ketesgélni meg sportolni, miután a napi melótól lóg a bele.
5
Hát ez most nem jött be, tekintve hogy építőiparban dolgozom.
De szép próbálkozás volt.
Hát mondjuk vmi sport tényleg nem ártana.
De a munkahelyem sz@r. Annyi, hogy régóta csinálom és eddig nem is fizetett rosszul. Viszont mostmár annyira nem jó a fizu se. A légkör se jó.
Nem tudom. Vmi képzés jó lenne csak semmi életkedvem nincs se a mozgásra se a tanulásra. Sokszor főzni se akarok. Képes vagyok hónapokig gyors megoldásokkal ellenni. Igazából aludnék egész nap. Vagy feljövök netre. De ez is untat és fáraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!