Amikor anno kitalálták hogy 85 ezer forint lesz egy dolgozó bére, abba nem gondoltak bele hogy annak a hülyének nem csak számlákra és a lakhatására kell dolgoznia?
Miért kell egy embert teljesen élettelenné tenni, azáltal hogy egy nyamvadt kocsit nem tud venni vagy fenntartani egyedül+ a lakása
Csak én érzem úgy hogy direkt azért stagnál ez az állapot, hogy már csak azért se éljen egyedül az ember? Ergo rá legyen kényszerítve a kis fizetése által egy szeretőre, akitől még jobban függ az élete?
"A dolgozó döntött úgy, hogy annyit tanul amivel ennyit kereshet nem más."
Milyen érdekes, hogy normális helyeken az ilyen megvetett dolgozók is annyit keresnek, hogy simán megélnek, szórakoznak hétvégén és még félre is tudnak tenni a fizetésükből, csak itt nem...
Tudom, hogy oda kell menni.
Májusban lépek 2 haverral.
Már csak azt kellene kitalálni, hogy akkor ki fizet neked ennél többet. Mert a fizetéshez ugye két fél kell. Egy, aki kapja, és egy aki adja.
"Csak én érzem úgy hogy direkt azért stagnál ez az állapot, hogy már csak azért se éljen egyedül az ember? Ergo rá legyen kényszerítve a kis fizetése által egy szeretőre, akitől még jobban függ az élete?"
Ez a gondolatmenet meg agyhalál. Az emberi kapcsolatokat is a kormány gonosz összeesküvése kényszeríti ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!