17évesen lehet dolgozni Németországban? Egyedül mennék
Figyelt kérdés
17évesen lehet dolgozni Németországban?
Egyedül mennék
2023. nov. 1. 18:06
1/13 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm fia 16 éves, már az általánost se fejezte be, kint dolgozik idén nyártól az apjával Németországban, se azt sajnos nem tudom, legálisan dolgozik-e.
2/13 anonim válasza:
Hogyne.
Mert ennyi idősen van jogsid, szakmád, diplomád, jogod szerződést aláírni,...?
Legalább finom kiscsaj vagy? Bár...akkor meg nem kéne kimenned.
3/13 anonim válasza:
igen, németországban 16 év felett dolgozhatsz, az más kérdés, hogy szülői hozzájárulás nélkül nem utazhatsz külföldre egyedül, illetve nem vehetsz ki albérletet, nem csinálhatsz egyedül bankszámlát, és a bevándorlási hivatal se fog ujjongani, hogy bébiszitteléssel kéne töltenie az idejét. vagy veled megy valaki, vagy még négy hónapra visszafogod a mosogatás iránti elemésztő vágyadat, és kimész ha elmúltál 18. meg persze feketén bármikor mehetsz, a feketegazdaságban mindig keresnek rabszolgákat.
4/13 anonim válasza:
Szerintem megoldható, de jobban járnál, ha kint élőkkel vennéd fel a kapcsolatot (pl valamilyen facebook csoport). De ha meg tudod várni, hogy betöltsd a 18-at, akkor várj, azután biztosan nem lesz semmi akadály.
5/13 anonim válasza:
Komolyan!
Írj le 5 okot, hogy miért is vegyelek fel, én, mint német munkaadó?
Miközben itt egy rakás legális, képzett, nagykorú, német és kismillió illegális migiri rabszolga?
5 okot!
6/13 anonim válasza:
Mész a Kauflandbe vagy hova? Én is mennék, de nincs autóm.
7/13 anonim válasza:
#5 A németeknek büdös a kétkezi alja a munka, a migrik meg csak vakarják a töküket egész nap, meg gyilkolgatnak. A munka büdös nekik. Rengeteg ny-európai cég toboroz munkavállalókat közép és kelet Európából továbbra is. Sőt ugye Kanada is kijelentette, hogy most már inkább innen várnának embereket, mert hogy az arab migrik nem igazán dolgoznak ott sem.
8/13 A kérdező kommentje:
Szakmám van és decemberben kapok jogosítványt és férfi vagyok 🤣
2023. nov. 1. 20:19
9/13 A kérdező kommentje:
Magyarországon élek de nem vagyok magyar állampolgár és ugyanúgy tudok menni?
2023. nov. 1. 20:21
10/13 anonim válasza:
Csak vigyázz mert annyira megtetszik hogy kinnt ragadsz mint én 19 évesen anno.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!