Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy férfi csak az arcomat...

Ha egy férfi csak az arcomat nézte, amikor egymással szemben sétáltunk és nem nézett végig rajtam, akkor az fixen azt jelenti, hogy csak simán nézett bárminemű érdeklődés nélkül?

Figyelt kérdés

2023. nov. 1. 00:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Csak egy általános "tudomásul vettem, hogy nő az illető" lecsekkolás volt, nincs benne több. Talán átlagos lehetsz kinézetre.
2023. nov. 1. 04:43
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Milyen viszonyban vagy ezzel a férfival?

Ez egy random idegen az utcán?

Vagy látásból ismered?

Vagy jobban ismered?

2023. nov. 1. 05:29
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Vagy nem akar udvariatlan lenni esetleg felenk.. de az is lehet h vegigmert. Nemhinnem h ranezesre eszre lehet venni h midet nezi pontosan max ha megallas nelkul bamulod
2023. nov. 1. 07:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha oszinten kerdezel, en pl biszex vagyok, de sokszor nem vagyok olyan lelkiallapotban, hogy stiroljem az embereket, sot rohadtul tud idegesiteni, ha valaki teszi magat publikusan, hogy ra szegezodjenek a tekintetek. Es sokszor a fiatal nocik csinaljak ezt, mert ezzel akarnak kulonlegesnek tunni, figyelemenergiat szivni masoktol... Szoval gyakran ahogy megyek az utcan, sokszor csak azert nezem meg a szembe jovot, hogy ne menjek neki, esetleg hogy milyen feje van, ha hasonlit valakire, akkor talan jobban nezem az arcat, hogy az ismerosom-e... es ha latok feltunesi manias bekepzelt alakot, azokra direkt ra se nezek, ha nem muszaj. :) Szoval ne fantazialj bele ebbe a szituba semmit se.
2023. nov. 2. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazából a kérdésed már tartalmazza is a választ: nem, nem tetszettél neki, szexuálisan egyáltalán nem érdekled őt.
nov. 22. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!