Akkor mit lehet mondani, ha jártam egyetemre és nem fejeztem be?
Beleírhatom, de nagyon gáznak gondolom. Családi okok, nem ment az egyik tárgy stb. Mindenhol az az első kérdés.
Ilyen gyári munkáknál is kikérdeznek? Mit tudok mondani? Miért nem sikerült stb., mit csinált eddig... Már jelentkezni sem merek, nem mint ha annyi lehetőség lenne erre... Olyan hely nincs, ahol nem érdekli őket? Külföldön is gondolkodom. Az meg a másik, hogy itt falun a boltig nem tudok elmenni úgy, hogy 5-en nem támadnak le, hogy mikor végeztem, hol folgozom stb. Épp eléggé bánt, épp eléggé szívás, épp elég kicseszett idő és mindent megtettem. Nem magyarázkodom, hogy csak egy szemét tanár miatt és keresek kifogásokat, csak ne rúgnának egyet az emberbe még.
Baszki és akkor megkérdik, hogy amúgy érettségi után mit csináltál idáig? Amúgy meg aki volt interjún, ott pár hónappal is elszámoltatnak. Meg attól, hogy nem fejezted be,.egyrészt számít valamit, kettő meg be lehet írni, maximum befejezetlen stb. Nem tudom, miért kellene eltagadni stb.
Mikor pont ez a gondom,.higy mindemjol elszámoltatnak, mit csináltál eddig, inkább nem is jelentkezem
Jelentkezz nyugodtan!
Én félbehagyott tanulmányt nem írnék önéletrajzba.
Ha elszámoltatnak, ügyesen kivágod magad: pl a meghirdetett álláshoz nem releváns tanulmányokat végeztél, nyelvet tanultál, apád cégében segítettél, utazgattál, stb. Nem olyan nehéz ez, csak önbizalmad legyen.
Nem szégyen, csak nincs értelme.
Négy év után hagytam ott az orvosit (jól ment, csak egyszerűen lelkileg nem bírtam). Nem írom be sehova.
Utána persze elvégeztem egy másik egyetemet, de azt a 4 évet nem írom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!