Mit adnátok búcsú ajándéknak kollegáknak?
Sziasztok!
Sok évet húztam le a mostani munkahelyemen (vendéglátás) ,szeretném a kollegáimat meglepni valami aprósággal, sokan vannak és szinte mindenkivel jó kapcsolatom volt. Süti/kávé kizárva, mivel ezekkel foglalkozunk :)
Mindenkinek külön-külön szeretnél valamit adni?
Amúgy ez inkább fordítva szokás, ők vesznek közösen neked valami apróságot. Mármint persze ez sem törvényszerű, de én még olyanról nem hallottam hogy a kilépő kolléga vesz a többieknek ajándékot. Szerintem nem is jó ötlet, akármennyire is jóban voltatok.
Nyugdíjba menetelnél gondoltam, valamit csak mondanak a közvetlen kollégák az utólsó napon.
Csak annyi volt:
Tényleg, holnap már nem jössz?
Végül én hívtam meg őket egy sörözőbe + tatárbifsztekre.
Jópáran kértek egy "kis bemelegítő páleszt".
Aztán legurult jónéhány sör.
Vagy két-három óra múlva a számlát én fizettem.
Neked, mint távozónak, nem kell adnod semmit.
Harmadik, igazán gáláns voltál, nagyon sajnálom.
Ha képes vagy rá, írj nekik pár személyes sort, azzal a kikötéssel, hogy csak akkor nyithatják ki, ha már távoztál.
Én egyik munkahelyemen ezt csináltam, mondjuk eleve az öltözőszekrényeikbe raktam, szóval bővel azután vették észre, hogy már nem voltam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!