Mit lehetne tenni?? Munkahelyen rendszeresen lekapcsolja a tulaj/főnök a fűtést,mert az drága.Kint 13-14 fok van,pontosan nem tudom,de bent sem lehet több,szigeteletlen épület.Irodai,ülőmunka!Emiattt meg is fáztam,persze mennem kellett így is.
1) Add be a felsmondásod, és jelezd, hogy ez azonnali hatályú, nem fogod letölteni a felmondási időt, mert nem tesz eleget alapvető kötelezettségeknek.
2) ugyelet@telex.hu; [link] online@blikk.hu, vagy igazából bármelyik számodra szimpatikus sajtóval felvenni a kapcsolatot. Az ilyen b.ssza meg. Az újságírók megoldják majd, hogy ne mondják ki a nevét, ha nem lehet, de attól függetlenül helyi szinten mindenki fogja tudni, ki a szarrágó főnök, akihez nem szegődünk el dolgozni.
3) Ha van rá lehetőséged, akkor vedd fel a kapcsolatot egy ügyvéddel, hogy ne kelljen semmiképp se letöltened a felmondási időt, sőt, akár még perelni is segíthet, hátha. Ha nincs, akkor simán írasd ki magad a dokiddal a maradék x időre. Csak mondd el neki őszintén, hogy milyenek a körülmények, simán kiír egy tüdőgyulladással/coviddal egy hónapra.
Mindenképp állj ki magadért, kapjon nyilvánosságot az ügy, pont azért lehet ezt megcsinálni az ilyen csicskagyászoknak, mert mindenki tűri.
13-as: egyetlen egy tipped sem lehetséges.
1. A felmondási idöt le kell tölteni, az nem lehetséges, hogy te bejelented, hogy nem akarod, ettöl még kötelezö
2. Egyetlen média sem fog abból hírt csinálni, hogy a kérdezö fázik, ha a munkahelyen legalább 20 fok van (és valószínüleg ennél több is), másrészt za ennyire egyértelmüen fogalmaznának, akkor is a nyakukba szakadna egy per.
3. Egyetlen ügyvéd sem tudja megoldani, hogy a felmondási idö alól mentesüljön a kérdezö. Másrészt egyetlen orvos sem ír ki valakit fake tüdögyulladással, mert könnyel elvesztheti az akkrobációját.
14.Többször is leírtam, kizárt, hogy eléri a 20 fokot az épület belső hőmérséklete. 4-ből 4-en fázunk, nem én vagyok extra szenzitív a hidegre. 20 fokban nem szoktam fázni.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, biztos, hogy beviszek egy hőmérőt megbizonyosodni arról, hogy a 15-16 fokot megüti-e legalább. Én arra tippelek kb.
13. Köszönöm szépen :)
Kérdezö: sajnálatos módon sokszor van olyan, hogy a hömérö szerint 20 fok fölött van a hömérséklet, csak a rosszul szigetelt falak, illetve a belölük sugárzó hideg miatt érzödik hidegebbnek a lakás/munkahely, mint amilyen.
De hömérés nélkül semmi értelme vitatkozni, ha a helyiségben - nem a falakon mérve - megvan a 20 fok, akkor jogilag minden rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!