Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, hogy covidosan nem...

Normális, hogy covidosan nem akar a főnök haza engedni? 26/N

Figyelt kérdés
Lebetegedtem, és mivel csúnyán köhögök, mondta a főnökasszony, hogy csináljak tesztet. Pozitív lett, de a kis főnökkel arra jutottak, hogy nem baj, maradjak dolgozni. Bolti eladó vagyok, ahol csak én vagyok a beosztott, és egy nagy meg egy kis főnököm van. Legszívesebben haza mennék, de mivel nem esek össze, így dolgozok. Folyik az orrom és csúnyán köhögök. Mondta a főnökasszony, hogy maszkot kell viselnem, hogy ne kapják el. Most komolyan...benne van a levegőben, megfogják utánam a kilincset, stb...

2023. okt. 26. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

Gratulálok a főnökasszonyodnak, hogy kockára teszi a munkavállalója és egy rakás vásárló egészségét.

Én magam amúgy már 1,5 hete nem tudok normálisan aludni, sportolni, szívproblémára utaló tünetekkel és asztmával, mert a kedves munkatársak a laza home office szabályzat ellenére folyamatosan bejárnak full betegen. Légúti tüneteim nem voltak, de rosszul lettem.

Most mondta valaki, hogy ő is vagy 3 hétig, csoportokban sem tudnak egy csomóan normálisan futni (vagy rosszabb esetben élni).

Mi a t.köm lenne, ha az emberekben lenne empátia és nem kényszerítenének másokat akár 1-2 hetes, akár hosszabb egészségkárosodásra?

Kérdező, nem tudom, mit mondjak, mert ha kiíratod magad táppénzre, kirúg a r. főnökasszonyod, amit tudsz is gondolom, azért nem íratod ki magad.

Jobbulást!

Tonna D-vitamint! Hidd el, ezzel nem tudod túladagolni magad!!!

2023. okt. 27. 13:11
 12/12 A kérdező kommentje:
11# köszönöm
2023. okt. 27. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!