Normális, hogy covidosan nem akar a főnök haza engedni? 26/N
Gratulálok a főnökasszonyodnak, hogy kockára teszi a munkavállalója és egy rakás vásárló egészségét.
Én magam amúgy már 1,5 hete nem tudok normálisan aludni, sportolni, szívproblémára utaló tünetekkel és asztmával, mert a kedves munkatársak a laza home office szabályzat ellenére folyamatosan bejárnak full betegen. Légúti tüneteim nem voltak, de rosszul lettem.
Most mondta valaki, hogy ő is vagy 3 hétig, csoportokban sem tudnak egy csomóan normálisan futni (vagy rosszabb esetben élni).
Mi a t.köm lenne, ha az emberekben lenne empátia és nem kényszerítenének másokat akár 1-2 hetes, akár hosszabb egészségkárosodásra?
Kérdező, nem tudom, mit mondjak, mert ha kiíratod magad táppénzre, kirúg a r. főnökasszonyod, amit tudsz is gondolom, azért nem íratod ki magad.
Jobbulást!
Tonna D-vitamint! Hidd el, ezzel nem tudod túladagolni magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!