Miért nincs a magyarországi munkahelyeken munkakultúra?
Ezért nem szabad a munkahelyen elmesélni, hogy hiteled van, milyen anyagi körülmények között élsz mert mindezzel zsarolhatóvá válik a munkavállaló.(pl. Túlórázás)
Több évtizedet éltem és dolgoztam külföldön. Magyarországon eddig csak multinacionális cégeknél dolgoztam. Nagyon jó munkahelyem voltak, vezetőség-, feletteseim külföldiek. Mindig csak a magasabb bérért váltottam. Most úgy alakult, hogy egy magyar kkv-nál dolgozom. Családi vállalkozás.Itt csak a fizetésem jó, minden többi rossz. Próbálják a Nyugatot utánozni. Van etikai kódex, dresscode, miheztartás etc. de úgy érzem, hogy megfulladok, börtönben vagyok. Nemtom meddig bírom ki. Általában minden nap e körül keringenek a gondolataim, ami rabolja a motivációm, teljesen leszív és elégedetlenné tesz.
13# Nem kell ahhoz hitel, elég lakásra gyűjteni, vagy albérletben élni, egyedülállóként gyerekkel. De el sem kell ezeket mesélni, ez a standard hozzáállás.
14# De a felettes magyar is.
15# De szinte állandóan és szinte mindenki? Nem csak én panaszkodok ám úgymond.
Mit mond a magyar főnök, ha rájön, hogy nincs veled szemben igaza?
Felettesnek vissza nem beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!