Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak én érzem betegesnek és...

Csak én érzem betegesnek és természetellenesnek gyárban a délutános és az éjszakás műszakot?

Figyelt kérdés
Délutánosnak az estére eső részét leginkább, meg mire vége van, 22 órára, addigra azok akik normális időszakban dolgoznak 8-16 óra között, már rég elfelejtik az aznapi munkát és otthon fekszenek az ágyban. Természetellenes dolognak érzem teljesen az esti, éjszakai munkavégzést. Egyedül vagyok ezzel?
2023. okt. 22. 02:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem típusfüggő.

Egyszer jártam dolgozni délelőtt 10 órától este 22:00-ig. Ezt sokkal jobban szerettem, mint a reggel 7:00-tól este 19:00-ig.

De inkább azt utáltam, mikor váltakozik és nem fix valami.

Viszont vannak ilyenek, mikor délben - délután 2 óra között keltem és este meg fent voltam hajnalig, na egy ilyentől én 1 hét alatt ki tudok készülni.

Szédülök, szaporább a szívverésem, álmatlan vagyok sokszor annak ellenére, hogy fáradt vagyok.

Nálam nagyon kellett ez a stabilitás, hogy mindig fix ugyanakkor fekszek le. Most az este 10 órára vagyok beállva. Akkor kikapcsolom a wifit, kinyomom a tv-t, telefont. És ha nem is vagyok álmos nem járatom az agyam.

Sokkal stabilabb vagyok a fix alvási időtől, mint attól, hogy mondjuk fix időben akarok kelni.

Akkor is lefekszek 10 órakor, ha tudom, hogy másnap 6-kor kell kelni, de akkor is ha tudom, hogy másnap 9-ig is ráérek vagy tovább.

Szóval én ezeket a többműszakos munkákat sajnos nem bírom. Nem ilyen az idegrendszerem, szerintem ez eltérő lehet, mert vannak akik sokkal jobban bírják.

Viszont a nagyon korán kelést sem. Például arra, hogy reggel 5-kor keljek 3 hónap után se tudtam átállni, inkább felmondtam a munkahelyemen.

2023. okt. 22. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:

En szinte minden beosztasban dolgoztam mar. A mostanin 13:30-21:30-ig, az elott 8-16:30. Csinaltam 12 orakat, 7-19, 2N/2E-4 szabad.

Szeretek koran vegezni is, ugyhogy inkabb kelek koran, ha kell. De a legtesthezallobb nekem a mostani allando delutanos, bagoly vagyok amugy en is, valamiert ugy erzem tobb idom marad igy a mindennapokban.

Egyetertek az elottem levovel, nekem is a fix dolgok jonnek be. Barmit meg tudok szokni, ha allando.

2023. okt. 22. 18:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Az allando ejszakast is?
2023. okt. 22. 21:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Nyilvan azt is, egy ideig. Azert az allando ejszakazas nagyon durvan egeszsegtelen, karos hosszu tavon, ugyhogy azt csak rovidebb ideig tudnam illetve akarnam csinalni.
2023. okt. 22. 23:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem is az ejszakazassal van a bajom hanem a nappali alvassal, hiaba van sotet, nagyob rosszul alaszok nappal
2023. okt. 23. 04:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Hat igen. Az Elet alapvetoen nappal zajlik es az zajjal jar. Nehezebb, sokkal, ez ketsegtelen.
2023. okt. 23. 07:21
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
A délutános a legrosszabb. Délelőtt nem tudsz mibe belekezdeni már, semmi érdemlegeset, inkább csak várod hogy elteljen az idő és indulj. Talán az éjszakás jobb, mert utána még ott az egész nap.
2023. okt. 24. 11:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Reggeles szarabb mert a koránkeléstől olyan fáradt vagyok hogy semmihez sincs kedvem, éjszakásba meg nappal alszok
2023. okt. 24. 12:58
 19/21 anonim ***** válasza:
18: Nem hajnali 1 kor kell lefekudni. :). Amúgy sem egészséges éjszakázni. Az ember nem éjszakai lény.
2023. okt. 24. 20:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Este 8-kor mar alszok, nekem a hajnali 4-es keléssel van bajom amikor a legjobban tudnek aludni akkor kell kelnem es ez teljesen szetb**ssza a napomat
2023. okt. 24. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!