Ha egy állás megpályázása után valahol elutasítanak, de később ők keresnek meg, hogy mégis behívnának interjúra, elfogadnátok, ha még akkor sem lenne munkátok?
Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 11:11
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem. (Ez is tipikus ha ló nincs, jó a szamár is esete.)
Egyéb, leírom.
12 szavazat
1/8 anonim válasza:
Simán. Én voltam a második. Azaz én is tökéletesen megfelelek a pozícióra, csak a másiknak aznap jobban állt a haja, nagy ügy. Ebből nem csinálnék hiúsági kérdést, abból ugyanis nem lehet megélni.
2/8 anonim válasza:
Még ha lenne munkám, akkor is. Ez egy beszélgetés, lehet, hogy van egy jó ajánlatuk.
3/8 anonim válasza:
Én voltam így. Behívtak engem és egy másik csajt (könyvelés), neki nagy mellénye volt és sokkal nagyobb önbizalma, végül őt vették fel. 1 hónap múlva újra megkerestek, hogy megvan még az állás, szeretnék-e menni? Mentem, és beváltam. Utána mondta egyszer a főnöknő, hogy azért vette fel őt, mert határozottabb, magabiztosabb volt, és utólag jött rá, hogy ez semmit nem jelent a szakma tudása szempontjából, hiába voltam én a halkszavúbb, szolidabb. Azóta is jó munkahely, nem bántam meg:)
4/8 anonim válasza:
persze. ez nem büszkeseg jatek. mindenki az elonyeit nezi
5/8 anonim válasza:
Csak azt nem tudom ha jeletkezek egy munkára miert nem akkor hivnak vissza miert 1 honappal kesobb?? De akkor viszibt naponta 50x hivnak
6/8 anonim válasza:
5-ös: nem csodálom, miért nem tudod, ha nem fogod fel a helyzetet. Az elözöek mindent leírtak, olvasd el figyelmesen, hátha megérted.
7/8 anonim válasza:
Csak akkor fogadnám el, ha nem lenne más lehetőségem. Kényszerből.
Amúgy én utasítottam el így munkát, de addigra volt fix másik helyem. És nem hatott meg a korábban elutasító munkáltató rinyálása, hogy hát de nem találnak szakembert. Mondtam, hogy nem kellett volna engem elküldeni. Ennnyi.
8/8 anonim válasza:
Ez munkahely és nem szerelem. Sok oka lehet, hogy később hívnak be. Meg kell próbálni! Lehet a lóról kiderült, hogy pondró, és a szamár már egész jóképűnek hat ennek nyomán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!