Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is felháborító,...

Szerintetek is felháborító, hogy ezért kaptam szaktanárit? (18/l)

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog. Gondoltam megosztom veletek mi történt. Kíváncsi vagyok a véleményekre.

Pénteken történt az eset. Harmadik órám töri volt, tudni kell, hogy a tanárnő nem a legkedvesebb ember a Földön, de nincs vele rossz viszonyom, mert én figyelek meg csöndbe vagyok az óráin.

Nem szereti, ha órán kijarkálnak a diákok mosdóba, nem is szokta engedni. Picit félve tettem fel így a kezem, hogy kimehetek-e mosdóba, mert még volt hátra 30 perc csöngőig. Nem engedte. Eltelt 10 perc és ismét feltettem a kezem, mert nem éreztem már jól magam. Kiengedett végül nagy nehezen, de mondta hogy siessek vissza, mert ez nem megnegedett, hogy megzavarjuk az órát ilyenekkel.

Második emeleten volt az óránk, viszont az azon a szinten levő mosdó kocsit forgalmas még órán is, meg nem a legjobb, így inkább lementem egy szinttel lejjebbi eldugottba, hogy nyugodtan vécézhessem oda kevesen járnak mert olyan helyen van ahol nem nagyon van terem.

Na mindegy és a lényeg, hogy 3-4 perccel később elküldte a tanár az egyik lányt nézze meg merre vagyok. A lany ugye nem talált a mosdóba fent, így azt mondta a tanárnak, hogy nem vagyok ott. És erre a tanar azt hitte lógok, ezért kaptam egy szaktanárit. Amikor visszamentem leszidott és felhaboritónak nevezte amit tettem, hogy átvertem, próbáltam megmagyarazni de meg se hallgatott. 😔

Félek, hogy ezek után szivozni fog velem keményen. ☹️

2023. okt. 15. 17:15
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Max 1-2 perccel több volt lemenni oda...
2023. okt. 16. 21:15
 22/28 anonim ***** válasza:
28%

Pedig ez az ami igazán felkészít az életre.

Lesz egy jó kis gyári, bolti vagy call centeres melód és parancsra kell szrnod nem amikor szeretnél.

2023. okt. 16. 22:28
 23/28 anonim ***** válasza:
72%

22#

Igen, pontosan ezért mondom, hogy az iskola közönséges rabszolgaképző. A pedagógusok a poroszos iskolarendszere idomított birkákat akar képezni. Illetve ezt kell tenniük. Nem muszáj ezt sem szó nélkül tűrni.

2023. okt. 16. 22:43
 24/28 anonim ***** válasza:
73%
22, soha a büdös életben nem volt még olyan érettségi óta, hogy ne mehettem volna szarni, ha kellett, ne ihattam volna vizet, ha kellett, vagy hogy egyáltalán be kellett volna jelentenem, hogy most megyek hugyozni, nem még, hogy emiatt megalázzanak, vagy megbüntessenek, pedig végig dolgoztam, gyakran "aljamelókat" egyetemistaként, de alig 1-2 évvel érettségi után már elfelejtettem annyira ezt a szolgai mentalitást, hogy pofán is röhögtem volna a művezetőm, ha azt mondja, nem mehetek mosdóba. Sajnálom, hogy egyes válaszokat elnézve embereknek ezt hosszú évek alatt sem sikerült levetkőznie, remélem, egy szép nap majd ti is rájöttök, hogy megérdemlitek az alapvető emberi bánásmódot.
2023. okt. 17. 14:09
 25/28 anonim ***** válasza:
80%
24 persze, hogy kienegednek, viszont nálunk érettségin is úgy volt, hogy egyszerre egy ember mehetett ki és megvolt, hogy melyik mosdót lehetett használni. Ha elolvastad nem azért kapott beírást mert a mosdóba ment, hanem azért mert nem a legközelebbibe ami tele sem volt, így honnan tudják, hogy nem csak az időt húzta? Melóban is persze, hogy kimegy az ember, de ott sem megy át másik emeletre(kivéve ha csak ott van rendes mosdó) meg nem a szomszéd kávézóba megy át
2023. okt. 17. 14:14
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Túl van ez tolva. A tanárnak ennyi öröme legyen az életben, te meg ha majd befejezted a sulit, a kutyát nem fogja érdekelni, mi miatt kaptál beírást. Az ellenőrzőmben már-már novellaszintű beírásmennyiségek voltak, az ég adta világon semmi jelentősége nem volt.
2023. okt. 18. 07:58
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Kezd már unalmas lenni, hogy kb. kéthetente van egy ilyen hangulatkeltő "nem engedett ki WC-re a tanár" kérdés.

Nem engedett ki, jaj, mi lesz? Legközelebb szarj be.

2023. okt. 18. 21:26
 28/28 anonim ***** válasza:
50%

#17: Neked ugye komoly gondjaid vannak a szövegértéssel? Pont azt írtam, hogy amikor még tanár voltam, ki szoktam engedni a diákokat, csak volt egy limit, aminek az volt a célja, hogy ne éljenek vissza ezzel.

(#16)

2023. okt. 18. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!