Pizza Forte pizzakészítő/konyhai munka tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Hétfőn állásinterjúra vagyok hivatalos, amire el is megyek, de szeretnék személyes vagy ismerősötök általi tapasztalatokról olvasni, mik a vélemények. Nem úgy értve, hogy alja munka meg nagy sz@r. Ha igen, oké, de miért volt az, kérlek, fejtsétek ki.2023. okt. 13. 17:21
1/3 anonim válasza:
Attól függ minek jelentkezel, konyhafőnök, szakács, vagy kisegítő? Előbbi kettő pl szerintem minden nagyobb konyhában jó lehet és kellő kihívást adhat, míg utóbbi minden konyhában alja munka
2/3 A kérdező kommentje:
Pizzakészítőnek jelentkeztem.
Azt esetleg lehet tudni, kb mennyi nettóban a fizu? Feltúrtam az egész netet, de vagy én vagyok a béna, vagy tényleg nem lelem sehol, mennyit lehet keresni 8 órában.
2023. okt. 13. 17:38
3/3 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Tudnál részleteket mondani, hogy mit mondtak? Én is holnap megyek be hozzájuk interjúra. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!