Van egy transznemű kollégám, aki mindenkit az őrületbe kerget lassan. Mit tegyünk?
Kérjétek meg a főnökötöket, hogy többen (!!!) szeretnétek vele beszélni, az egyik kollégáról van szó, mikor lenne alkalmas neki?
Mond egy időt, bementek hozza és elmondjatok a problémát, ez már munkahátráltatás, ami senkinek sem egeszseges. Kértek h legyen türelmes nem lett az, ki kell rúgni ennyi.
Üdv :
Területi Vezető
Úgy értettem, ahogy a 11-es is írta. Nem rá mondtam, hogy meleg, hanem azt akartam vele éreztetni, hogy van közöm a témához, így igazán nem gondolhatja, hogy nekem bármi bajom lenne vele. Erre elmagyarázta, hogy ő egy heteroszexuális nő, nem b*zi...
Mindegy, ma tudtam meg, hogy a felmondási idejét tölti, talált egy jobb helyet. Remélem átgondolja majd a dolgokat, tiszta lappal kezdhet és majd nem szúrja el.
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
"Női néven kell szólítanunk, ez volt, akinek ment, volt, akinek nem." EZ EGY NAGYON ZAVARÓ ÉRZÉS tud lenni. Most az nem releváns, hogy te meleg vagy, mert itt nemi identitás elismerésének hiánya probléma. Nem is tudja megváltoztatni a nevét jogi úton. A hossz hivatalos úton esélye sincs már. Konkrétan a cég kultúráján múlik.
Ezt bármelyik transznemű eltudná mondani, emiatt értelmetlen oda hívni. Van olyan transz, aki post-gender, de a TÖBBSÉG nem az.
Magatartás szerintem szimplán abból jön, hogy a környezete hogyan bánt vele ideáig mielőtt a cég jött. Jó szarúl érezte magát.
Más magában szenved tovább, mert egyszerűen ilyenek vagytok, ha
"erőszakosan tolni ezt felénk" lerázátok a szerencsétlent.
Ez nem egy lehetetlen feladat megoldani egy cégen belül, de a HR igazából nem ért hozzá, emiatt megfog felelni a cég a cisz-heteronormativitásnak. Kigondolta, hogy le fog lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!