Van egy transznemű kollégám, aki mindenkit az őrületbe kerget lassan. Mit tegyünk?
Ignoráljátok az ilyen jellegű kérdéseit,mintha süketek lennétek, és akkor nem tud belőle kihozni provokációt,ha nem mondtok semmit, nem tud mit ellenetek fordítani, nincs mivel provokáljon benneteket/szítsa a feszkót. dolgozni vagytok ott,nem egymás f3nekét körbeny..ldosni.
Remélem amúgy, hogy nemigazi sztori.
ha valódi amúgy,
ti viszont tehát,ha nem_bántottátok se szóval, sem sehogy, , akkor nem tettetek rosszat
Te nem a volt munkatársammal dolgozol véletelnül? Dettó uganez a sztori, csak ő elkezdte az átváltozást, mielőtt belépett. Vagy egy vée dolgoztunk együtt, mikor megmondtam neki, hogy olyan ótvar, hisztis pi*sa személyisége van, hogy sosem leszünk barátnők, a közelemből is takarodjon. Ez furcsa mód tetszett neki, mármint, hogy picsának hívtam.
Egyébként téged mi tart vissza, hogy bemenj a HR-re sírni egy sort, hogy le lettél bu*izva a munkahelyen, és ez mennyire brühühü? Értem én, hogy normális ember vagy, aki leszarja de én azért megkóstoltatnám ezzel a fa*kalappal a saját gyógyszerét.
Tipikusan az a helyzet, ami a mai Magyarországon nem ilyen egyoldalú, ahogy leírod.
Te lehet, hogy elfogadod, mert tudsz azonosulni a "problémájával", de nyilván nem mindenki. Onnantól meg elindul az a tipikus p/csáskodás, hogy ha egyszer valakit ér egy vélt, vagy valós sérelem, akkor a másik onnantól kezdve bármit is tesz, az csak olaj a tűzre. Szóval ezt ott helyben, az érintetteknek kell látni mennyire reálisak a vádak egyik és másik oldalon is. Itt előadva kivonatosan az egyik oldalt, nyilván könnyű állást foglalni és ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!