Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 8 órában hétfőtől péntekig...

8 órában hétfőtől péntekig vagy 12 órában 16-17 napot?

Figyelt kérdés

8 órában hétfőtől péntekig szabad hétvégével vagy 12 órában 16-17 napot (nagyjából 4 nap egy héten, van mikor több vagy kevesebb) nagyjából egy szabad hétvégével?

Melyik a jobb szerintetek?

Jelenleg 12 órában dolgozom, nem tudom jobb lenne -e a 8 órás? Nem lenne szabad hétköznapom, ha pl valami ügyet kell intézni stb. Viszont a hétvégém szabad lenne az nem lenne rossz.

Ti hogy dolgoztok? Hogy vagytok ezzel?

2023. okt. 12. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
H-P 8-17 ig. Minden ügyet el tudtam intézni az elmúlt 10 évben, gond nélkül.
2023. okt. 12. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
8 órásat választanám, kell a hétvége.
2023. okt. 12. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Gyerekek nélkül dolgoztam 12 órában, megvolt a maga előnye, bár mikor hétvégente arra értem haza, hogy a párom egész nap pihent, az fájt.

Gyerekkel meg egyértelműen a h-p a jó.

2023. okt. 12. 20:39
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
83%

A hétfő-péntekesek táborát erősítem.

Mióta dolgozom, mindig ebben voltam,

megszoktam és bizony szeretem is.

12óra az én szakmámban nem javítja a színvonalat.

2023. okt. 12. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

Én a második opcióban dolgozom, és sosem mennék vissza nyolc órába. Nincs szükségem a hétvégére, nincs családom, szóval mindegy, mikor van szabadnap. Így, hogy hétköznapra esik, általában el tudok menni ügyet intézni, bevásárolni, orvoshoz, edzeni, úszni úgy, hogy nincs tömeg. És úgyis elcsesződik a nap azzal, hogy utazok, meg dolgozok, akkor már legyen inkább kevesebbszer több. Nekem nagyon tetszik, hogy csak négy napot megyek egy héten, és három pihenőnapom van.

Oersze ehhez kell egy rugalmas munkahely, ha pl. színházba akarok menni csütörtök este barátokkal, akkor aznapra simán kérhetem magam reggeles műszakba, másnap meg délutánosba. Ha fix lenne, akkor nem lenne ilyen jó, de így belefér minden, amit meg szeretnék csinálni a magánéletemben, és a hétvégi kikapcsolódós programokat (túrázni, horgászni, úszni szoktam) meg inkább végzem hétköznapi szabadnapokon, mert olyankor nincs tömeg. Szerintem a hétvége egy túlértékelt dolog.

2023. okt. 13. 06:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
H-P 7-15h, rugalmasan
2023. okt. 13. 08:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!