Mit csinálhatnék?
Kis városban élek, környéken semmi munkalehetőség.
12 órában dolgozom egy boltban évek óta.
Kezd kicsit elegem lenni, hogy semmi szabadidőm nincs.
Pl.: szeretnék táncra járni ami hétfőnként van 18:30tól. De nem tudok mert dolgozom.
Szeretnék hétvégén ide menni, oda menni. Barátaim csak hétvégén érnek rá, párom is. Alig tudok velük is lenni.
Kicsit már ki vagyok borulva.
Max gyárba tudnék elmenni 2 műszakban és ott is menni kell szombaton, tehát ugyan ott vagyok.
Páromat ide köti a munkája, nem tudunk innen elmenni, közelben nincs nagy város.
Csinálok most egy sulit (ped.aszisztens) bár azzal se hallottam még elhelyezkedni senkit, inkább közmunkásokat alkalmaznak.
Van egy-két jobb munkahely nem mondom, hogy nem. De azok már mind be vannak töltve és ha üresedés is lenne, protekcióval lehet csak bekerülni.
Szóval tényleg ennyi lenne az életem? 24 évesen..semmi szórakozási lehetőség csak a meló, szabadnapokon (ami általában hétköznap 2-3 nap) meg a háztartás, ügyek intézése.
Én nem szeretnék innen elmenni, itt nőttem fel, itt a családom, szeretem a környéket.
És mivel 7 éve együtt vagyok a párommal, nem szeretnék nélküle élni mondjuk egy vidéki meló és csak hétvégén haza jönni..
Úgyhogy elég kilátástalan valaki help pls 😀
Merek váltani, felmentem Pestre dolgozni majdnem 1 évig ott voltam. Aztán vissza jöttem, mert nem volt így jó a kapcsolatunk, hogy alig találkoztunk.
Meg nekem is hiányzott minden és mindenki, nem éreztem ott jól magam, nem éreztem otthon magam.
Egyébként most azt csinálom, mármint nyilván munkát keresek beszélek ezzel azzal. Csak az is félő, hogy munkatársaim fülébe jut. Mert tényleg kis város és szinte mindenki bejár a boltba így már ismernek..
De egyébként akkor max kirúgnak mi bajom lehet🤣 még jól is járnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!