Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért marad benne valaki...

Miért marad benne valaki számára megalázó munkakörben?

Figyelt kérdés
Nem mindenki érzi ugyanazt megalázónak, de ha valaki annak éli meg a saját munkáját, miért marad benne?
2023. okt. 10. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Mert nem képes használhatót tanulni.
2023. okt. 10. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden lehet. Pl. szüleim nem tudtak fizetni semmilyen különórát, de menjek fősulira. Mellette dolgoztam, mert azt se tudták fizetni. Később, hogy meglegyen a nyelvvizsgám, többet keressek, szintén meló mellett kellett tanulni. Most van két gyerek, de még mindig kevés volt a fizu, ehhez váltani kellett, amihez jogsi kellett, autó, férjem finanszírozta. Azóta már megkerestem ezeknek az árát, de komolyan, ennél többet, jobbat kisvárosban már nem tudok tenni. Persze lehetne vmi mást is tanulni, de azért vannak értelmi korlátok is, hiába keres egy IT - s jól, ha fel sem fogom, mit kellene megtanulni, csomó mindenhez h.lye vagyok. Vagy tanuljak körmösnek, amikor remeg kezem vagy nincs kézügyességem, szóval gondolom vannak másnak is korlátai.
2023. okt. 11. 07:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben vagyok most. Jó a társaság, kedvelem a kollégáim és ők is engem. Magát a munkát is szeretem, csak már rég ideje lett volna előrébb lépnem, kérdeztem a vezetőimet, hogy esetleg elmaradok valamiben, vagymin kellene javítanom, de nem kaptam konkrét választ, mindig csak az volt, hogy ők meg vannak elégedve velem. Viszont már mindenki jóval előrébb tart, mint én, és számomra ez már tarthatatlan és megalázó, akkor is, ha a munkatársaim sosem éreztetik velem, vagy hozzák fel, a saját önbecsülésem megy rá. Tervben van a váltás, ha újévig nem változik semmi, de már most keresgélek. Provinciális a szakma, szóval főleg külföldön, ami szerintem időszerű, mert nem két nap elintézni egy költözést.

Ami engem itt tartott, az a fentebb felsoroltak, alapvetően jól érezném magam itt, ha minden a terv szerint menne, de így, hogy ennyire "le vagyok maradva" és még visszajlzést se kapok, vagy legalább egy indokot, hogy miért, ez elég demotiváló. És egyébként a munka is jó, meg a fizu is. Ha nem lennének ambícióim, simán elvegetálnék itt még évekig.

2023. okt. 11. 18:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert nehéz munkát találni, és fél, hogy elveszíti a megélhetését. Ezért és semmi másért. Szíve szerint elmenne onnan, de inkább belebetegszik a munkahelyi bántalmazásokba, mint hogy éhen haljon és megfagyjon az utcán.
2023. okt. 17. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Van aki azért mert tudja hogy a kvalitásai ennyire futnak.

Van aki lusta,van aki fél a változástól...

2023. okt. 17. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!