Mit csináljak ha megcáfolnak? Ezzel hazudósnak minősitve?
Feladatbeosztásrol beszéltunk a csopvezzel hogy besegitek másik kollegáknak, de leráztak mindig hogy most nem èrnek rá, aztan mikor kellek meg nem szólnak és akkor meg az ugy ment át nekik hogy nem akarok odaállni segiteni. Mert nem mentem màrmeg magamtól es megy a passziv agressziv sértődés.
A vezetovel beszelgetve mindtam hogy osszák már be hogy mikor kellek mikor nem, legyen már megszervezve, ne legyen már sértődés.
Erre a képembe vágja hogy nincs nem volt semmilyen sértődés mert arról már akkor tudna.
(De volt sértődés b+)
Nem egy ilyen eset van hogy arra amit mondok egyszerűen rávágják hogy nincs úgy. Mintha én össze vissza hazudgálnèk.
A fenti csak egy példa a sokból. Mert van hogy anyám cáfol meg, vagy suliban tanàr. Mintha a képembe vágnák azt higy hazudok! Felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!