Egy gyárban zavarni szokta a vezetőket ha valaki munka közben kimegy wcre?
Munkakör függő szerintem.
Bár nem dolgoztam olyan helyen csak filmekben láttam, hogy ilyen szalagmunkánál vagy ki se lehet menni, vagy van egy váltás aki ha foglalt addig nem tudsz menni mert nincs aki beálljon helyetted és az egész szalagot elég költséges leállítani akár 5 percre is.
- A legtöbb fizikai dolgozó helyen teljesítmény bér van. A vezető felől egész nap ülhetsz a wc-n, de fizetésed nem lesz. Így mindenki annyira hajt, amennyit keresni szeretne. És hát ha már felkelt korán és bement, senki nem lógja el a napot mert csak magával cseszne ki.
- Irodában megint vannak elvégzendő feladtok. ha ezek készen vannak, minden oké, ha nincsenek lebasznak. Ez is elég egyértelmű.
- És persze vannak inkompetens vezetők is, akik mivel nem értenek semmihez, azzal foglalkoznak amit a csekélyke tudásukból kitelik. Ezek mondjuk szólhatnak érte. De nem gyakori hogy valaki ezt figyelje.
“Embertelen és undorító – egy új munkaügyi jelentés bírálja a munkakörülményeket az Egyesült Államokban. Az Oxfam USA emberi jogi szervezet szerint gyakran katasztrofális körülmények között kell dolgozniuk az alkalmazottaknak az amerikai baromfi ágazatban.
A jelentés szerint az iparágban foglalkoztatott mintegy 250 ezer munkavállaló „túlnyomó többségétől” megtagadják, hogy WC-re menjenek munkaidőben. Sokakat elbocsátás fenyeget, ha szünetet kérnek. Volt, ahol pelenkát kellett viselniük az alkalmazottaknak.
Beszámolójában a szervezet arra figyelmeztet, hogy a szünetek hiánya miatt a dolgozók túl keveset esznek, és isznak, ami többeknél egészségügyi problémákhoz vezetett.
2016. május 14.
Pelenkában kell dolgozniuk a futószalag mellett
Basszus...
Nem csoda ha a narancs hajú idióta választást nyer, persze ő sem fog semmin változtatni, - de egy ilyen helyen ahol pelenkában kell dolgozni én is bárkire szavaznék csak legyen már valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!