Az miért van hogy a gyárban órákon át rá se nézhetek a telefonomra jött e valami üzenet?
Figyelt kérdés
Miért kell ezt ennyire tiltani? Nem az hogy állandóan azt nyomkodni de szerintem annak nem kéne bajnak lennie hogy valaki néha, fél óránként mondjuk ránéz hogy van e valami fontos dolog. De még azt se lehet mert ha észreveszik egyből beszólnak2023. okt. 4. 11:53
1/23 A kérdező kommentje:
Rabszolgákat tartanak a gyárakban nem munkavállalókat
2023. okt. 4. 11:56
2/23 anonim válasza:
Mert ez a törvény. És az emberek régen is kibírták nélküle.
3/23 anonim válasza:
Mert azt nem lehet kontrollálni, hogy ki az aki csak félóránként ránéz, ki az aki 10 percenként néz rá, vagy akkor már gyorsan válaszol is, stb. Így nincs vita, hogy én csak ránéztem, meg csak pont most vettem elő.
4/23 anonim válasza:
Én se nézem. Ha valami fontos dolog miatt keresnek, úgyis hívnak, azt meg meg tudod mondani, hogy fontos, fel kell venned.
5/23 anonim válasza:
Gondolom vannak munkaközi szünetek. Akkor nézd meg.
6/23 anonim válasza:
Hogy bírtok egy gyárban dolgozni?
7/23 anonim válasza:
"Rabszolgákat tartanak a gyárakban nem munkavállalókat"
. Igen, egy rabszolga felmondhat bármikor?
8/23 anonim válasza:
Ez olyan szintű vita, hogy nem kell enni, végül is csak éhen halsz.
Szóval bizonyos értelemben nem, nem mondhat fel bármikor.
Ezért hívják pénzrabszolgaságnak. Bizonyos rétegekben annyi a különbség, hogy nem a gazda dobja eléd a moslékot, hanem te válogathatsz abból a három leértékelt, visszataszító termék közül amire futja az éhbérből.
9/23 anonim válasza:
#8: nem mondom, hogy nincs kiszolgáltatottság, de rabszolgasághoz hasonlítani ezt a helyzetet minimum tanulatlanságra utal.
10/23 anonim válasza:
#9 nyilván nem kell szó szerint érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!