Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tinálatok volt már olyan,...

Tinálatok volt már olyan, hogy valaki ittasan vagy másnaposan ment be dolgozni, és lebukott?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi történt? Kirúgták?

2023. szept. 29. 08:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%
Jelenleg területi képviselőként dolgozok tehát szinte minden munkanapon vezetnem kell. Volt egy össznépi training day még tavaly ahol mindenkivel fújattak szondát mielőtt bement. Mikor fújtam még röhögtünk is a HR-s lánnyal, hogy ez csak a statisztikához kell a központnak. Ez a nevetgélés csak addig tartott amig az egyik Békéscsabai kollégám nem fujt egy 1,5 ezerléket. Másnap volt neki egy kiadós fejmosás majd leült az ügy egy hónapra. Utána főnökével volt egy közösnapja ahol előkerült a szonda és megint jelzett fújás után. Természetesen kirúgták ami miatt még neki állt feljebb.
2023. nov. 9. 08:28
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

Beosztottam (karbantartó) szondázás előtt bevallotta, hogy reggelenként bedob egy kupica pálinkát, aztán nap közben soha nem iszik. Nem szondáztattam meg, csak kértem, hogy az igazgatóval ne beszéljen 11-ig, mert éreztem a leheletén. Sosem volt vele gond később sem. Nyugdíjig kb. 2-3 éve volt vissza.

Rokonomat szimplán kirúgták.

jan. 10. 12:12
 23/31 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk olyan volt, hogy szabadságon volt a fickó, erre totál részegen bement dolgozni, mert gondolom, elfelejtette, hogy szabadságon van. :D Ez még nem is lett volna gond, hazamehetett volna, hisz szabadságon volt, de elkezdte a főnök anyját szidni és balhézott, és végül kirúgták. Bár addig is mindenki tudta, hogy piás, csak ennyire nem volt durva. Volt, hogy annyira gáz volt, hogy szaros volt a nadrágja ülepe. :D
jan. 30. 09:56
 24/31 A kérdező kommentje:
23: Dehát részegen hogy jutott eszébe a munkahelyre bemenni?🤔Vagy amúgy is megesett olyan, hogy részegen ment be dolgozni?
jan. 30. 10:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, részegen elfelejtette, hogy szabadságon van, csak arra gondolt, hogy munkanap. Mondjuk úgy, hogy máskor is ivott a munkahelyén, de nem volt feltűnő. Ekkor viszont totál részeg volt.
jan. 30. 10:46
 26/31 A kérdező kommentje:

25: De hogy tudja valaki elfelejteni, hogy szabadságon van? 😯 Én nem tudnék annyit inni. Igaz, én inkább sörös és boros vagyok, töményet csak indításnak szoktam leküldeni.🙂

De a lényeg, ha iszom, akkor az többek közt azért van, mert nem kell dolgozni, és ennek tudatában is vagyok. Ha pedig munkanap előtt lövök túl a célon, akkor másnap beteget jelentek. De az eszembe sem jutna részegen, hogy hirtelen dolgozni induljak.

Nem lehet, hogy ott a pia mellett valami kemény drogot is benyomott a delikvens? LSD-t vagy hasonlót?🤔

jan. 30. 11:48
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy vágott a piába, hogy szabin lesz, de aztán megfeledkezett róla.
jan. 30. 12:50
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

26, velem tök józanul is előfordult, hogy szabadnapomon felriadtam álmomból kb. 3 perccel azelőtt, hogy a munkásjárat be szokott fordulni az utcánkba (mindenkit összeszednek délelőttös műszaknál hajnalban kisbusszal, írnak előző este, hogy percre pontosan mikor érjünk le, de mivel én lakok legközelebb, hozzám percre pontosan mindig ugyanakkor jönnek), pánikba estem, gyorsan felvettem az első ruhát, amit ki tudtam rángatni a szekrényből, fogkefét csak bedobtam a hátizsákba, hogy erre nincs idő, majd benn, szaladok le a ház elé, várok... Semmi. Eltelik öt perc, még mérgelődtem is, hogy na ezért siettem, semmi. 10 percnél mondom ennyit miért késnének, nem indokolja semmi, nyár volt, szép idő, jó útviszonyok... Hívtam a műszakvezetőt, hogy bocsi, elaludtam, úgy tűnik, itthagyott a munkásjárat, megyek vonattal, egy óra és benn vagyok. Az volt a válasza, hogy oké, de ugye tudod, hogy ma szabadnapos vagy?

Olyan rohadt mérges lettem, alig tudtam visszaaludni. Ha mondjuk saját autóval, vagy tömegközlekedéssel szoktam volna járni, simán bementem volna.

jan. 30. 16:37
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt, aki úgy jöt be, hogy alig állt a lábán. Azonnal ki lett rúgva.
jan. 30. 17:07
 30/31 A kérdező kommentje:

27: Ha valakire az alkohol ilyen hatást gyakorol, hogy megfeledkezik arról, hogy szabit kért, és hogy épp azon van, és még be is megy így a melóhelyre, akkor ott szerény véleményem szerint standardban kialakulóban lehet valami agyi betegség, demencia, Alzheimer-kór vagy hasonló.

28: De ez kért vagy természetes szabadnap volt? Minden héten ugyanakkor vannak szabadnapjaid vagy esetleg hetente változó? Nem arról volt szó igazából, hogy rosszul emlékeztél a heti beosztásra?🤔

jan. 30. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!