Mit lehet ez elllen tenni?
Először is vegyél egy mély levegőt, és nyugodj meg. Egy: nincs tökéletes ember. Kettő: még a régi motorosok is követhetnek el szarvas hibákat a melóban.
Milyen munkát végzel? Nem lehet, hogy csak te vagy túl szigorú magadhoz és kvázi tuldramatizálod az építő/ segítő jellegű kritikákat?
Hol dolgozol? Milyen munkaköröd?
10 hónap alatt azért illene belerázódni...
A hibáktól nem berezelni kell, hanem tanulni belőlük. Ha szólnak, akkor sem kell kiborulni, elvégre az a főnök dolga, hogy szóljon,ha valami nem klappol (persze az egészséges kereteken belül és ne menjen át diktátorba).
A jelenlegi melóban most vagyok egy éve. Egy hónap után full egyedül voltam (aki betanított elment szülni, értelemszerűen nem zaklattam a kérdéseimmel, pedig voltak bőven bizonytalanságok). Kaptam persze a megjegyzéseket, a szemforgatásokat meg hogy "ezt tényleg nem tudod?" - csak mosolyogva mondtam, hogy nem; közben belül fortyogtam, hogy nem, nem tudom, mert nekem nincs a melóban senki,akire támaszkodhatnék szakmailag, úgy kell mindennek utána nyomozni, mint valami Sherlock.
Nagyjából a 8. Hónap környékén éreztem azt, hogy na most már tényleg megérkeztem és hasítani tudok. Tisztában vagyok vele, hogy van még hová fejlődni, biztos van,aki jobban csinálná, és lesz,aki fintorogni fog. De szeretem a munkám, sokkal jobb évet fogunk zárni, mint az elődöm tavaly és van sikerélményem, úgyhogy kitartok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!