Tényleg én voltam a bunkó?
Az egyik kolléga családtagjai igazoltan kovidosak. Tegnap már ő is köhögve,tüsszögve jött be,hangja se igen volt. Nem szóltam neki semmit, átmentem egy éppen üres irodába dolgozni. Mikor visszamentem összepakolni nekem támadt, hogy milyen viselkedés ez, hogy így kerülöm őt,mint egy leprást. Megmondtam neki, hogy nekem nincs jogom szólni, hogy betegen jár be, viszont nem szeretném elkapni tőle, nem tehetem meg, hogy beteg legyek. Egyébként nagyon közel ül hozzám, ablakot pedig nem szeret nyitni, a betegség garantált, tavaly úgy megfertőzött, hogy 2 hétig itthon lehettem nagyon betegen.
Ők egyébként nem tudják (nincs közük hozzá) ,hogy meddőségi vizsgálatok zajlanak, épp egy vizsgálatra várok, nem kevés pénzem van benne, ha most nem tudják megcsinálni, mert lebetegedek, újabb több tízezer Ft-ot fizethetek.
Tényleg én vagyok a szemét,csak mert átmentem egy másik irodába,ezzel senkit sem hátráltatva?
tök mind1 milyen vizsgaatra varsz....a kollegad nagyon bunko.
Mit keres bennt? a fonokod maganal van??? haza kellett volna kuldenie egybol...lebetegiti az egesz irodat akkor mi van.
Se voltál **
Elírtam, utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!