Tényleg bunkó voltam?
A legtöbb srac vár vmit viszonzasul barmiert.
De csak olyanokert is ha randin meghiv egy üditöre.
El vannak tevedve.
Mindig azt hiszik a nök megvehetök szolgaltatasokkal vagy barmivel.
1: A kérdező nem írta, ki milyen nemű a történetben.
Kérdező ne érezd szarul magad, nem kötelességed emiatt elmenned vele. Egyébként lehet, hogy akaratlanul is, de küldtél jeleket, hogy bejön, legalábbis a kollégának ez jött le a gesztusaidból. sose lehet tudni, mire gondol a másik egy mosolyból, vagy ha megérinted a vállát, karját pl.
Mindenesetre nagyon rosszul fogja fel a dolgokat a kolléga.
"Mindig azt hiszik a nök megvehetök szolgaltatasokkal vagy barmivel."
Nem hisszük, hanem tapasztalatból tudjuk :)
Mindenkinek megvan az ára, a kérdés csak az, mennyi az annyi.
Kérdező, szerintem nem voltál bunkó, de kérlek legközelebb ne légy ennyire naiv -> "én azt hittem barátságból teszi amit tesz".
Én szégyellem magam a csávó helyében... :D De azért ne általánosítsunk, hála az égnek nem mindenki ilyen, ahogy a nők közül "sem vehető" meg mindegyik, de van köztük olyan, igen. #1 - aranyos, hogy már a szolgáltatásokra asszociálsz, de ne degradáld magatokat ennyire, nem gondoljuk, hogy minden nő qrva :D
Kérdező, a helyedben nem csak rosszul esett volna, de minimum fellázadva elküldöm a csába.
7# ez nem a nök degradàlàsa volt.
Nem a nö tehet arol ha vannak akik meg akarjàk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!