Más is volt már olyan helyzetben, hogy gyakorlatilag alig volt munkája egész héten?
Figyelt kérdés
Mert most én ilyen szituban vagyok. Már nem vagyok próbaidős, jövő augusztusig van határozott idejű szerződésem. Attól tartok, hogy ki fognak rakni.2023. szept. 25. 20:48
1/9 anonim válasza:
Nekem egy kérésem volt ahhoz a személyhez, aki a munkaszervezést készíti, azt mondta, hogy én intézzem el, amit akarok kérni, pedig csak egy napra volt szükségem a következő hónapban, mikor csak egy tervezet volt még meg, nem sikerült teljesítenie. Rengeteg sértő visszacsatolást kapok a munkahelyemről, pedig erre, nem szolgáltam rá, emellett pénzügyileg és magánéletben is megkárosítottak jelentősen. Innentől, másképpen értékelem a munkát.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, de az én helyzetemre vonatkoztatva azt tanácsolod, hogy szarjak rá, ez csak munkahely?😄
2023. szept. 25. 20:57
3/9 anonim válasza:
Nagy mozdulatokkal csináljad a semmit, találd fel magad.Mindig lehet mit csinálni.Pakolás, rendszerezés, leltározás, selejtezés, rendrakás, mászkálás, kérdezősködés, fontoskodás, stb.Kérdezd meg esetleg kinek segíthetsz, mert most belefér az idődbe.
4/9 A kérdező kommentje:
Ó, ezek megvannak. Pakolás, csapatnak ebédrendelés, rendrakás mennek. Igazából attól tartok, hogy ha akarnak, belekötnek valamibe, és akkor fel is út, le is út.
2023. szept. 25. 21:08
5/9 anonim válasza:
Szólj a felettesednek. A munkáltató feladata a munka és munkaeszközök biztosítása. Nem neked, Gipsz Jakabnak kell kitalálnod, hogy mit kell csinálni.
6/9 anonim válasza:
Ez mindentől függetlenül is így van mindenhol.Folytasd akkor ezt, amit eddig.Ez megteszi.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát, jó. Biztos ami biztos, kinézek a börzére a jövő héten, lehet, találok valamit.
2023. szept. 25. 21:15
8/9 anonim válasza:
Ha jövő augusztusig van határozott szerződésed, akkor te sem mondhatsz fel, hiába találsz jobbat az állásbőrzén.
És amiatt se aggódj hogy elküldenek. Arra persze fel kell készülni, hogy esetleg nem hosszabbítják meg.
Amúgy én 2 évet dolgoztam közszférában, ahol kb napi 1-2 óra munkát kellett 8,5 órában megcsinálni. Az elején tiszta stresszbe voltam én is hogy ki fognak rúgni, random Excel táblázatokban kattintgattam hogy azt lássák dolgozom, aztán a vége felé már lazán Duolingóztam, meg cikkeket olvasgattam mindenki előtt. Nem azt mondom hogy Te is ezt csináld, de ennyire ne stresszelj rá, főleg hogy határozott idejű a szerződésed.
9/9 anonim válasza:
Mit nem értesz azon, hogy határozott idejű szerződés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!