Hogy képzeled el azokat az embereket akik gyakorlatilag egész nap ezen az oldalon lógnak?
Szerintem nem lehet egy bizonyos embertípusra vetíteni, sokféle népek járnak errefelé.
Rengeteg az unatkozó gyerek meg tini, főleg így nyáriszünet idején. Ma már nem az van mint régen hogy leengedik a gyerekeket játszani a barátaikkal és csak este érnek haza lámpaoltáskor. Mai gyereknek lenni magányos dolog. A kicsiket kísérgetik a játszótérre, lemennek velük egy-két órára, aztán irány haza. A nagyobbak meg max a suliban találkoznak más gyerekekkel, azon kívül otthon vannak és jobb híján gépeznek. De ugyanúgy szükségük van a szocializációra, ezért itt lógnak.
Aztán rengeteg elmagányosodott ember van itt, akiknek szintén ez az egyetlen lehetőségük másokkal interakcióba lépniük.
Aztán megtalálható még itt nagy számban az a réteg aki tipikus kispolgári életet él. Van munkájuk de nem fizet jól és amúgy is utálják, van családjuk de ott sincs minden rendben, a sok felgyülemlett frusztrációt pedig itt le tudják vezetni. Itt akárkik lehetnek és finomkodás nélkül jól beolvashatnak annak akinek más a véleménye egy adott témáról, mint nekik.
Vannak olyan emberek is akiknek kb minden rendben van az életükben, és úgymond "normálisak" de nagyon-nagyon kevés. Egy ilyet már megismertem itt, személyes kapcsolat lett belőle, el sem hittem hogy ilyet is ki lehet fogni a gyk-n. Ő pl csak azért lógott itt egész nap mert olyan volt a munkája hogy nagyon ráért közben.
Én például munkanélküli vagyok, és unatkozom. Ezért vagyok itt.
Hogy nézek ki? Átlagos alkatú férfi, arca talán kicsit jobb is mint az átlag.
Melyik megyében élsz?
Mióta vagy munkanélküli?
Semmi munka nincs kilátásban?
Szintúgy álláskereső vagyok, 1 hónapja vizsgáztam le. Mivel nincs jövedelmem így korlátozottak a „szórakozási” lehetőségeim. A maradék pénzemből meg a jogsira fizettem be magamat pár napja. Tanulás közben a „szünetekben” nézek fel ide leginkább, mivel nem akarok belekezdeni másba (olvasás, játszás stb...), mert sose végeznék 😅
Barátaim szintúgy tanulnak/dolgoznak, tehát nehéz összeegyeztetni valami programot. Így napközben meg a kutyának sincs kedve kimozdulni és játszani a meleg miatt 🙄
Egyébként átlagos kinézetű vagyok, nem tartom különösebben intelligensnek magamat, de azért tajparasztnak se. Eléggé introvertált vagyok, így nem igazán okoz nagy lelki törést, hogy nincs pénzem ide-oda utazgatni, annyira nem is vágyok rá.
Tehát maradt ez az oldal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!