Mit csináljak hogy kezeljem, hogy lehetséges hogy a kolléganőm többet érez irántam?
Figyelt kérdés
Fél éve jött egy új kolléganő. Most végzett az egyetemem és nekem kell betanítani. Én 41 éves vagyok az új kolléganőm meg ugye pályakezdő 23 éves. Meglepően nagyon jól kijöttünk egymással, sokat beszélgettünk, nagyon sokat nevetünk tényleg jóban lettünk. Minap az egyik kolléganőmmel beszélgetek és azt mondja hogy ugye tudod hogy a Fruzsi többet érez irántad... Teljesen ledöbbentem mert hát hihetetlen hogy a korkülönbség, igaz csinos kislány és hát szerintem én sem vagyok helyes ,de ez így nem nagyon fog működni és azért én elég kislánynak érzem, szóval nem tudom, hogy ezt hogy kezeljem mit csináljak kerüljem, ne beszéljek vele, mondjam meg hogy köztünk semmi nem lehet, de azt sem tudom hogy ez igaz e2023. szept. 22. 14:39
11/14 anonim válasza:
Gumit fel (csak olyat, amit te vettél és biztonságosan tároltad, ne bízz abban, hogy "én szedem a gyógyszert rendesen" meg "nálam mindig van óvszer, én vigyázok"), aztán adjad neki! Ha 41 évesen vagy annyira jó pasi, hogy egy csinos 23 éves nőnek nedvesedik tőled a bugyija, azt ki kell használni, de úgy, hogy ne legyen belőle később bajod.
12/14 anonim válasza:
41 vagy azt nem tudsz kezelni egy ilyen helyzetet felnőtt létedre? akkor te max életkorilag vagy felnőtt
13/14 anonim válasza:
tedd be ide a facebook adatlapját hogy eldöntsük jó csaj e
14/14 anonim válasza:
Ja,mutasd a csajt, hogy néz ki.👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!