Lányok ? Előnyt élvezel munkahelyeden amiatt hogy nő vagy?
Az optikai szakmàban egyèrtelműen előnyben vannak.
95%-ban csak nők lehetnek boltvezetők. Egy kivètelről tudok, de az a sràc nagyon nyalt azèrt, hogy ő lehessen. Rajta kìvül csak nőket neveztek ki, ha buta, ha szakmaiatlan akkor is.
Az én munkámban se nem előny, se nem hátrány, bár többségében nők dolgozunk a főosztályon, amúgy (ami szerintem eleve jellemzőbb az ilyen irodai, precizitást, pontosságot és némi adminisztrációt igénylő munkáknál, de nem preferálják a nőket pl. interjúztatásnál, valószínűleg
a pályázók között is több a nő).
Olyan már volt, hogy egy férfi kollégámnak elmagyaráztam, hogy amit ő akar, az miért nem megvalósítható, akkor kiakadt rám, és kérte a főnökömet (aki férfi), aki ugyanazt elmondta neki passzív-agresszív stílusban és emelt hangnemben, aztán neki elhitte, sőt, azt mondta neki, hogy ő ezt nem tudta (előtte mondtam el neki 15perccel):D
Volt ahol kifejezetten hátrány volt hogy nem tartoztam a "fiú klubhoz".
Ha tipikus haverkodos, nem antiszoc férfi vagy, akkor van a legkönnyebb dolgod a munkaerőpiacon. Akkor aaaannyira azért nem is kell értened ahhoz amit csinálsz, hiszen a rossz jobban el van nézve neked, a jó viszont mindenkinek azonnal szemet szúr.
Ha meg nagyonis értesz ahhoz amit csinálsz, viszont nem vagy különösebben közösségi ember, akkor szintén komolyan vesznek.
Nőként nem vesznek komolyan (pláne ha ügyfelekkel dolgozol) és ha mégis jó eredményeid vannak, akkor garantáltan lesz legalább egy hülye, aki azt mondja hogy "na ezzel is csak kivételeznek, mert nő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!