Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lányok ? Előnyt élvezel...

Lányok ? Előnyt élvezel munkahelyeden amiatt hogy nő vagy?

Figyelt kérdés
Kisugárzás, öltözködési stílus,külső tulajdonságok ? Adottságaid ki tudod használni munkahelyeden?

2023. szept. 22. 11:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én kifejezetten hátránnyal indultam nőként. Informatika.
2023. szept. 22. 11:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sőt, nőként nekem 200%-ot kell teljesítenem ahhoz, hogy egy szintbe kerüljek az átlaggal. Itt szintén hátrány, ha nő vagy.
2023. szept. 22. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Mivel nem prostiképző a munkahelyem, nem.
2023. szept. 22. 11:21
 4/11 anonim ***** válasza:
7%
Persze ha szètteszi a làbàt ,ha nem teszi szèt akkor mèg hátránya is van belőle.
2023. szept. 22. 11:22
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Az optikai szakmàban egyèrtelműen előnyben vannak.

95%-ban csak nők lehetnek boltvezetők. Egy kivètelről tudok, de az a sràc nagyon nyalt azèrt, hogy ő lehessen. Rajta kìvül csak nőket neveztek ki, ha buta, ha szakmaiatlan akkor is.

2023. szept. 22. 11:32
 6/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Az én munkámban se nem előny, se nem hátrány, bár többségében nők dolgozunk a főosztályon, amúgy (ami szerintem eleve jellemzőbb az ilyen irodai, precizitást, pontosságot és némi adminisztrációt igénylő munkáknál, de nem preferálják a nőket pl. interjúztatásnál, valószínűleg

a pályázók között is több a nő).

Olyan már volt, hogy egy férfi kollégámnak elmagyaráztam, hogy amit ő akar, az miért nem megvalósítható, akkor kiakadt rám, és kérte a főnökömet (aki férfi), aki ugyanazt elmondta neki passzív-agresszív stílusban és emelt hangnemben, aztán neki elhitte, sőt, azt mondta neki, hogy ő ezt nem tudta (előtte mondtam el neki 15perccel):D

2023. szept. 22. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Milyen előnyt élveznék? :D
2023. szept. 22. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:
97%

Volt ahol kifejezetten hátrány volt hogy nem tartoztam a "fiú klubhoz".

Ha tipikus haverkodos, nem antiszoc férfi vagy, akkor van a legkönnyebb dolgod a munkaerőpiacon. Akkor aaaannyira azért nem is kell értened ahhoz amit csinálsz, hiszen a rossz jobban el van nézve neked, a jó viszont mindenkinek azonnal szemet szúr.

Ha meg nagyonis értesz ahhoz amit csinálsz, viszont nem vagy különösebben közösségi ember, akkor szintén komolyan vesznek.

Nőként nem vesznek komolyan (pláne ha ügyfelekkel dolgozol) és ha mégis jó eredményeid vannak, akkor garantáltan lesz legalább egy hülye, aki azt mondja hogy "na ezzel is csak kivételeznek, mert nő"

2023. szept. 22. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. szept. 22. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szintén IT-s vagyok, egyszer láttak élőben összesen, de kamerát se kapcsolok mindig. Csak a kiscsoportos meetingeken (max 4 fő).
2023. szept. 22. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!