Kitolhatnak velem felmondási idő alatt?
Figyelt kérdés
Ahol dolgozom különböző nehézségi fokú feladatok vannak. Elvileg mindenki van mindenhol de igazából ez nem ilyen demokratikus. Előfordulhat, hogy erre az időre én a legnehezebb helyre kerülök? Ha így lenne ti ezt hogyan reagálnátok le?2023. szept. 20. 18:49
1/3 anonim válasza:
Ha a munkaköri leírásod tartalmazza a legnehezebb helyen ellátandó feladatokat is, akkor igen, előfordulhat.
Lehet nem örülnék neki, de mivel aláírtam a munkaköri leírást, így elfogadnám a helyzetet.
2/3 anonim válasza:
Mivel ez nem csak felmondási idő alatt fordulhatna elő, ezért nem értem a problémát.
Nem mindegy, hogy a nehezebb feladatot mikor végzed? Nyilván veheted "kitolásnak" is, ha éppen a felmondási idő alatt kell ezt csinálnod.
3/3 anonim válasza:
Én most töltöm a felmondási időmet olyan helyen, ahol leginkább a köcsög főnök miatt mondtam fel, természetesen most próbál extrán szivatni, de engem nem zavar, 1 hét múlva már soha többet nem kell látnom, én csak erre fókuszálok😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!