A cigisek többet vannak szüneten? Miért engedik ezt nekik?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy aki dohányzik, annak jár óránként akár 20 perc szünet is, míg aki nem, az nem is nagyon szünetel, max a telefonját nyomkodja, ha pihen, vagy beszélget. Egy korábbi munkahelyemen egyszer 45 percig voltak lent, azért már szóltak, de pl simán megtehetik, hogy 20 percet kint vannak. Nem dohányzom, de szerintem 10 perc alatt is el lehetne szívni. Én végig a gép előtt ülök, amikor nem dolgozom, akkor netezek, de egyből munkaképes vagyok, ha épp kell.2023. szept. 19. 12:52
21/28 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan, hogy a cigis miatt később indulhattam haza, mert tartanom kellett a frontot, amíg ő fél órát dohányzik nap végén. Ilyenek miatt érdekel. Nem, emiatt ő nem kerül bajba, hiába szólok.
2023. szept. 20. 07:38
22/28 anonim válasza:
Én csak a dohányosokat engednék dolgozni, és a nem dohanyzókat pedig fel sem venném.
Csakis nem dohanyzókat alkalmaznék munkahelyeken, a dohányosokat fel sem venném.
23/28 A kérdező kommentje:
Amúgy az a vicces, hogy ugye nem szól be nekik senki azért, hogy mennyire károsítják önmagukat és azt napi hányszor hány percen keresztül, de amikor én egyszer mekit ebédeltem bent, hallgathattam, hogy mekkora egészségtelen szentségtörést követtem el a szemét kajával és 100 kilós leszek :D
2023. szept. 20. 09:45
24/28 anonim válasza:
Na, kérdező ebben igazad van.
Én nem dohányzom, de ha olyasmit fogyasztok, azonnal kapom a megjegyzést, hogy lehet így étkezni?
Majd hozzáteszik, hogy ne csodálkoztak ha pár év múlva bajom lesz.
Bagoly mondja...
25/28 anonim válasza:
Akkor nekem már rég meg kellett volna halnom. Rengeteg gyorskaját eszem, mellé napi 3 energia ital, meg valami üdítő, napi 3 doboz cigi stb. Egyedül az alkohol az amit nem fogyasztok. Annyi hogy én nem tartok fel senkit a dohányzással mert egyedül dolgozom a területemen. Ha kész a munka a kutya nem szól érte…
26/28 anonim válasza:
Akkor te gazdag vagy, mert amit te költesz cigire, kajára, az minimum egy, 15-20.000/nap.
En hozzád képest egy csóró vagyok.
Kinek van pénze arra, hogy napi 3 doboz cigit elszivjon?
Neked.
27/28 anonim válasza:
Dehogy 15-20.000 inkább olyan 7-8 a gyorskaja nem mindennapos. De ha vennék is minden nap mondjuk 3 sajtburgert akkor is csak 2 ezerrel lenne több kb. Van pénzem de egyáltalán nem vagyok gazdag, a főállásom mellett otthon dolgozok a szakmámban is. (Autószerelő) ezzel azért lehet némi pénzt keresni. Semmi nem kellett hozzá csak egy 400.000 ft-os mobilgarázs egy akna meg szerszámok. Az egész megállt 1,5 millióból amit úgy szedtem össze hosszú évek alatt hogy anno vettem egy 10.000Ft os kulcs készletet, egy 30.000 Ft-os ütvecsavarozót meg egy 3.000 Ft-os autó emelőt meg két bakot. Amit kerestem az autókon azt a pénzt félre raktam és abból építettem fel a műhelyem. De van olyan ismerősöm aki pl szülinapi tortákat süt vagy pólóra nyom mintát stb. Mindenki tud pénzt keresni csak akarni kell
28/28 BlackSword válasza:
Egyébként van egy egyszerű megoldás: szünetkeret, mondjuk mindenki kap 8-órában 30 perc, 12 órában 50 perc szünetet, aztán ossza be... sok helyen működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!