Az irodaban folyton azt hallgatom,hogy melyik kollega hova ment nyaralni. Mind tehetosebbek,nekunk nem jut ra,hogy amerikaba vagy spanyolba toltsunk 2-3 hetet. Eleg rossz ezt hallgatni. Mashol is van ilyesmirol szo a munkahelyen?
Tobbsegnek sajat orokolt haza van vagy szuloktol orokolt vagyona.
A mi csaladunk is dolgos,rendes csalad. De az elet annyira igazsagtalan...
Nálunk is ez volt egész nyáron. Nem rosszindulatból, de nyilván tőlem is megkérdezték hova megyek nyaralni. Én meg nem mentem sehova. Másra kellett a pénz, meg saját lakásra gyűjtögetünk a párommal. De nem fogok nekik magyarázkodni.
Itt is hallgattam a külföldi nyaralásokat, mindenre rá kellett mondanom, hogy hú de jó, azta de szuper, milyen jó áron volt, de jó a szállás, tényleg megérte elmenni!
Aztán vártam, hogy véget érjen ez az időszak.
Vigasztaljon, hogy én irigyellek a Balcsi miatt is. :)
N
#11: Örülök is, hogy nem most vagyok gyerek vagy nincs még gyerekem. A szomszédban a kislány most másodikos. Az anyja mesélte, hogy igaz ők most "csak" Horvátországban nyaraltak, de sokan voltak Cipruson, úgyhogy jövőre ők is azt tervezik.
Ez a folyamatos egymásra licitálás borzasztó.
Aztán ha van olyan család aki nem engedheti meg ezt magának, az kb szégyenkezhet. Borzasztó.
Nekunk nincs gyerekunk. De hallom a licitalast amirol beszelsz.
"Megveszem a gyereknek,mert kulonben kibeszelik az iskolaba."
Ezzel megteremtve azt a legkort aki majd kibeszel masokat...
Mert most csak Nike cipot vettem,nem Adidas-t.
hozzateszem,az is hamar elkopik.Mar nem olyanok a cipok mint regen. Siman elkopik a talpa,pedig nem vagyok csoszogos.
Egy kolléganőm egymáés után 2-szer ugyanarra a luxusüdülőhelyre ment és nagyzolt és azt kérdeztem tőle, hogy nem unalmas olyan helyre menni, ahol már jártál? :D Szólj be te is valamit, nem kell ezeknek mosolyogni.
"Mert most csak Nike cipot vettem,nem Adidas-t."
Fordítva akartad írni? A Nike jobb és drágább márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!