Egy biztonsági őrnek az jó vagy rossz ha rendbontást tapasztal, és közbe kell lépnie?
Figyelt kérdés
Örülni szoktak neki hogy van mit csinálni?2023. szept. 1. 15:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem szoktak neki örülni, nem is nagyon avatkozhatnak bele szerintem, rendőrt hívnak, vagy pedig a főnöküket, és nagyon több mindent nem csinálhatnak konfliktus esetén és szerintem nem is csinálnának.
2/5 anonim válasza:
Nem örülnek, hogy munka van (ezért mennek őrnek) + az ő felelősségük ha elrontják kirúgják őket.
Komolyabb ügy esetén csak rendőrt hívhat.
3/5 anonim válasza:
Szakmailag nem jó - a biztonsági őrnek első sorban puszta tekintélyével és jelenlétével kéne megakadályozni a rendbontást.
De ha már közbe kell lépnie akkor nem első sorban ennek ténye, hanem módja számít.
4/5 anonim válasza:
Nem igazán, sok utána a papírmunka.
5/5 anonim válasza:
Akár a rendőrök.
Intézkedni nem szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!