Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kell jól viselkedni...

Hogyan kell jól viselkedni egy munkahelyen?

Figyelt kérdés

Tippeket, tanácsokat kérnék arra, hogy hogyan lehetnék mindig kedves és szolgalelkű a munkahelyemen.Úgy látom, itt ez az elvárás, de én egyáltalán nem vagyok ilyen.Nagyon igyekszem egész nap színészkedni, de néha nem megy, és ilyenkor ez sajnos szerintem látszik az arckifejezésemen.Akiknek hasonló problémája van, ők hogyan csinálják ezt?

A munkával alapból nincsen bajom, nem akarok felmondani.

2023. szept. 17. 20:06
1 2
 11/13 Kései Sirató ***** válasza:
Nem szabad lopni, késni, lustálkodni, órákig telefonálni, hazudozni, lógni, kb ilyen a rossz viselkedés.
2023. szept. 18. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Őszintén? Fogalmam sincs, többedik hely ez ahol most kicsinálnak és újat is nehezen találok mert "túúl gyakran váltok" ami Főbenjáró Bűn. Az hogy a munkakörök, teljes csapatok megváltoznak 1-1 éven belül, de akár még egy cég is becsődölhet, senkit nem érdekel. Csak te legyél hűséges rabszolga és tervezz minél hosszabb távra a vállalattal. Azt majd ők eldöntik, vagy már el is döntötték, valójában hány hónapra van rád szükségük, de azért a szivatás, teljesítményértékelőkkel és hasonlókkal első perctől az utolsóig tart. Fogalmam sincs mit lehet ez ellen tenni, minél lelkesebb, kedvesebb, gyorsabb, hatékonyabb vagy annál hamarabb találnak rajtad fogást hogy kib*sszanak. De előtte még rommá szivatnak. Azt tudom javasolni hogy mutass magadból minél kevesebbet, hallgass el lényegi infókat, ne tudják meg hol laksz, kikkel, mi a családod, mivel foglalkozol munkán kívül, mit eszel, hogyan öltözködsz... semmit. Munka terén is legyél a lehető legszürkébb, ne vállald magad túl, legalábbis ne látható módon, a határidőket tartsd be de ne légy gyorsabb, ha valamit munkaidőn kívül fejezel be, az tűnjön úgy mintha munkaidő alatt csináltad volna. Talán ezekkel sikerülhet talpon maradni, kérdés hogy normális ember ezt meddig bírja èp ésszel. Te elég normálisnak tűnsz úgyhogy nagy valószínűséggel minimum egy óriási kiégés lesz a vége. Az is jobb mint a munkanèlküliség.
2023. szept. 18. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

"Nagyon igyekszem egész nap színészkedni"

Na ez ami egyrészt fárasztó nagyon, másrészt nem is szabad csinálni. Légy önmagad, és a reakcióidat igazítsd a másikhoz. Ha süket beszélj hangosabban. Ha félvak, akkor nagyobb gesztusokkal gesztikulálj. Ha a kétszavas társalgást szereti, ne állj le vele két percre beszélgetni. Szóval alkalmazkodj az elvárásaihoz, de önmagadat add közben, és ne színészkedj!

2023. szept. 20. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!