Posta, mint munkahely, milyen? Vállalnátok átmenetileg? És ők?
Sziasztok, sajnos kiégés miatt el kellett jönnöm a munkahelyemről és a közeli jövőben úgy tűnik nem is találok hasonlót. Irodai munka, multi környezet. Van diplomám, több mint 10 év tapasztalatom. Valamilyen fix, állandó bevételre viszont szükségem van addig is amíg nem állok talpra: mentálisan rendbe szedni magamat, a szaktudásomon csiszolni, aztán új állást találni a szakmámban, összesen legalább 6 hónap.
Nézegetem a kézbesítő állásokat, több településen is keresnek, ráadásul van ahol pont erre az időszakra. Érdemes lenne belevágnom?
Köszönöm, jogos szempontok. Bírni sok mindent bírok, kívül amúgy is minden tágasabb. Egyébként kis faluról lenne szó a környékben, WC szerintem megoldható úton-útfélen. 20 kg-val nem viszont szoktam naphosszat járkálni az tény. Van autós változat is, az se sokkal jobb?
Jó ez a külföld ötlet is de szerinted találok olyat (és ott) ami (és ahol) nem aránytalan befektetés 6 hónapra kimenni?
Egyébként rengeteg postás kérdést elolvastam ma este és kb le is beszéltem magam róla, borzalmasan hangzik.
4.-re.
- A külföld akkor nyerő, ha adnak szállást. Másképp ráfizetés lehet.
- Autós posta...mennyire tudsz vezetni télen? Műszak előtt/után hová kell leadni a kocsit? Mert az Cumi, ha el kell vinned 30 km.-re, majd onnan kell hazajutnod.
Van saját autóm is, szóval a leadás nem gond.
A vidék konkrétan CMÖ viszont cserébe dimbes-dombos.
Köszi, továbbra is mind valid és jó szempontok, jöhet még.
Black S. neked is köszi, lehet írok PM-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!