Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mondják ezt állandóan...

Miért mondják ezt állandóan szüleim?

Figyelt kérdés

Tudják hogy nem érdekel és nem szeretem amit csinálok szüleim vállalkozásában.

Többször elmondtam ezt,de bele ragadtam, mert sokmindent köszönhetek nekik.

Akárhányszor szóba hozom jön a duma hogy a magadét csinálod, meg nyugisabb, meg jó itt neked..stb

Ennyire érdekelné őket hogy hogy érzek..

2023. szept. 15. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják ezt, mert így gondolják. Ennyi. Te meg nem lépsz.
2023. szept. 15. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Manipuláció. Ne csak mondogasd nekik, inkább keress mást
2023. szept. 15. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Menj akkor el máshova, ha nem jó a saját váradat építeni, amit majd meg fogsz örökölni.
2023. szept. 15. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudják, hogy úgy sem fogsz másikat keresni.
2023. szept. 16. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarsz, keress mást, de sajna tény, hogy nem csak az számít, hogy szeresd a munkád, hanem az is, hogy legyen majd fix és lehetőleg sok bevételed. Ezt sajna elég kevesen mondhatják el magukról úgy, hogy szeretik is mellette.

Na meg a kollégáit nem nagyon válogathatja meg az ember, de az alkalmazottait azért kirúgdalhatja, szóval idővel neked is jobb lenne.

2023. szept. 16. 00:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy nem igaz amit mondanak. De amikor minden nap megkérdezi a vásárló hogy mit hogy kell használni, milyen bajára mit ajánlok a szépségápolásban és nem tudok rá mit mondani, nekem kellemetlen nem a szüleimnek hisz ők nem élik át..
2023. szept. 16. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azért érzed magad kellemetlenül, mert rosszul végzed a munkádat. A munkád része az is, hogy tájékozódj. Termékismeret, stb. Ha átrágod magad ezeken, akkor tudsz válaszolni, és nem éreznéd magad kellemetlenül.

Minden szakmába bele kell tanulni, nem csak abból áll, hogy ücsörögsz, és kész. Kivéve a legalja, de hidd el, nem kívánod.

Persze lehet, hogy az tenne neked jót, ha elmennél egy-két hónapra mosogatónak, stb. és egyből visszasírnád magad ide, és lenne motivációd is, hogy képezd magad, és jól is éreznéd magad.

A gond az, hogy a segged alá tették a munkát, és nem mondták, hogy előbb tanuld ki. Na ez a gond a protekcióval. Mondjuk, ilyen hozzáállással a legjobb vállalkozást is csak tönkre tennéd.

2023. szept. 16. 09:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó nem kioktatást kértem. Amúgy férfiként elhiheted hogy mennyire érdekel a sminkelés, fodrászat, parfüm meg műkörmös dolgok amiket árulunk.
2023. szept. 16. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

Választ kértél a problémádra, hát megkaptad. Hogy kioktatásként értékeled, nagyon sajnálom. Mégis mit vártál, sírjunk veled?

Te magad mondtad, az a kellemetlen, hogy nem tudsz válaszolni a vevők kérdéseire. Tehát nincs termékismereted.

Ismerethiányra mi a megoldás? Tanulás. A hisztitől nem lesz jobb.

Az, hogy konkrétan nem érdekel a körömlakk férfiként, teljesen megértem, de attól még meg lehet tanulni, vagy mehetsz máshova dolgozni, de le merem fogadni, hogy ott más bajod lenne, más kifogásaid lennének, és nem nagyon lenne olyan hely, amit igazán szeretnél csinálni. De menj világgá, tapasztald meg magad! Majd megtudod, hogy milyen az, amikor állandóan csesztet a főnök, a kolléga...

Részemről ennyi figyelmet kaptál, ez is több, mint amennyit érdemeltél.

2023. szept. 16. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Mit csinálnál helyette?

Mit csinálnál szívesen?

Mi az a tevékenység, amihez jobban értesz, és nagyobb kereslet van rá?

Ha van ilyen, miért nem azt csinálod?

2023. szept. 20. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!